nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Raúl: «No guanyar seria regalar la Lliga»

El capità del Madrid mentalitza i avisa tothom que el Mallorca no els posarà les coses gens fàcils

Raúl González, capità del Reial Madrid, reconegué que «si jugant a casa», el pròxim diumenge davant el Reial Mallorca, per adjudicar-se el títol de Lliga, no ho aconsegueixen «seria regalar-la» a l'etern enemic, el Barcelona. Raúl comparegué davant els mitjans de comunicació a Valdebebas, com inici de la darrera setmana d'entrenaments en la qual el Reial Madrid es juga en el Bernabéu el títol. No dóna importància a les primes, no pensa a anar a La Cibeles i se centra en el Mallorca, conscient que en cas de punxar farien un regal al gran rival. «Si jugant a casa no guanyam la Lliga seria regalar-la, però en el futbol cal estar preparat per a tot. Estam en aquesta situació gràcies a l'esforç de molts mesos, hem superat obstacles i els nostres privilegis passen per guanyar per conquerir la Lliga. El nostre cap només pensa a guanyar, som optimistes», digué.

«Mai no faig comentaris sobre el tema de primes. El Mallorca vendrà amb ganes de vèncer perquè són professionals i es juguen el seu prestigi. A més, el major estímul és el nostre, que ens jugam el campionat a casa», afegí. Raúl assenyalà que el vestidor madridista té «un màxim respecte» pel Mallorca i recordà derrotes sonades davant el conjunt vermellenc. «Ens ha complicat molt en els darrers anys, en els quals ens ha donat més d'un disgust en el Bernabéu. No ens regalaran el partit. Són perillosos a la contra, tenen gent a dalt que ens pot complicar les coses per la qual cosa cal fer un partit seriós des del principi. Esper que el suport de l'afició ens doni ales però no creï ansietat perquè pot ser un dia hermós però trist si tot es capgira», opinà.

El capità destacà l'ambient d'eufòria que es respira en el madridisme. «Duim tres anys sense aconseguir res i es nota en l'ambient», encara que féu una crida a la prudència fins que tot acabi. «Encara que es vegi com un dia de festa hem de ser prudents i humils. Resten 90 minuts i jugam davant un equip que està acabant molt bé la temporada. Tant de bo poguem celebrar-ho amb tots els aficionats, però encara no me sembla oportú parlar de celebracions perquè no hem aconseguit guanyar res». Davant el Mallorca arribarà el darrer partit de Roberto Carlos i David Beckham. Raúl tingué paraules d'elogi per a tots dos i espera que ambdós tenguin la millor sortida possible, sent campions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.