cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Rijkaard: «Ens hem de fixar en nosaltres»

L'entrenador del FC Barcelona va assegurar que El Madrigal és un terreny «molt complicat»

L'entrenador del Barcelona, l'holandès Frank Rijkaard, assegurà ahir que l'únic resultat que li interessa d'aquesta jornada és el seu i qualificà de «camp complicat» El Madrigal, on jugarà l'equip blaugrana avui.

Rijkaard vol obtenir un bon resultat davant el Vila-real, al marge del que facin els rivals del seu equip en la lluita pel títol de liga. «El Madrigal és un camp complicat i això em crida més l'atenció. Només ens hem de fixar en el nostre equip i deixar una bona imatge», manifestà l'entrenador.

El Barcelona, líder, defensarà amb el Vila-real el seu lideratge amb l'avantatge de dependre d'ell mateix. «El més important és que estam trebalant per aconseguir alguna cosa. Hi ha pocs equips que en tres anys juguin sempre de la mateixa manera. Estam fent tot el possible per satisfer el nostre públic», indicà.

El jugador mexicà Rafa Màrques és baixa per al partit d'aquesta jornada del Campionat de Lliga. «li he donat descans i serà baixa per prevenció», explicà Rijkaard.

El Vila-real va sofrir aquesta temporada la marxa del futbolista argentí Juan Román Riquelme, exblaugrana, que s'anà cedit al Boca Juniors. Però Rijkaard creu que el Vila-real «té potencial també sense ell».

«Riquelme ha estat un jugador important per al Vila-real, que també ha sofrit lesions d'altres jugadors importants. En tot cas, l'equip de Pellegrini té una plantilla amb molt talent i molta classe. A més, contra equips més grans sobre el paper juguen de memòria i tenen tota la força per obtenir un resultat», sentencià.

El tècnic del Barcelona es va referir a les declaracions de l'argentí Javier Saviola sobre el seu futur. «Entenc el que ha dit Javier. Ha comentat que està obert a altres possibilitats. I té tot el dret. Però crec que el Barça li farà una oferta i ja veurem què passa. Saviola té qualitat per jugar en el Barcelona», afegí.

Sobre Leo Messi, l'entrenador considera que «se l'ha de felicitar pel gol». «Ell ja sap que la vida continua i que sempre hi ha un altre partit. Però ell marcà un gol fantàstic». «Això ha de ser una motivació per continuar treballant. La mentalitat ha de ser de voler lluitar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.