algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Ronaldo i Beckham es recuperen

El Madrid també podrà disposar de Figo, ja que no ha estat sancionat

El davanter brasiler del Reial Madrid Ronaldo i el seu company David Beckham s'entrenaren ahir amb la resta dels seus companys i seran titulars enfront del Deportivo de la Corunya demà, llevat de complicacions de darrera hora.

Ambdós futbolistes s'exercitaren amb la resta de la plantilla madridista en una sessió organitzada pel preparador físic Valter Di Salvo. Poc després continuaren amb els seus treballs específics per recuperar-se de les lesions que els obligaren a treballar a un ritme menor els primers dies de la setmana. L'informe dels serveis mèdics del club al final de la sessió no pot ser més clar: «Ambdós s'entrenen amb normalitat».

Beckham, que en el partit amb el Barça va sofrir una contusió al tendó d'Aquil·les de la cama esquerra, va participar en els partits de futbol tennis organitzats pel tècnic abans de continuar amb el seu tractament al gimnàs. En la sessió a la Ciudad del Fútbol de las Rozas hi participaren els internacionals Roberto Carlos, Solari, Cambiasso i Raúl Bravo, que entraren al terreny de joc per dur a terme una suau sessió de recuperació.

L'únic que no participà en els entrenaments va ser Luis Figo. Figo podrà jugar a Riazor perquè el Comitè d'Apel·lació de la Federació espanyola acordà ahir estimar el recurs formulat pel Madrid i «deixar sense efecte la segona amonestació i, per tant, el partit corresponent de suspensió». Figo va ser expulsat en el minut 68 del partit amb el Barça. Va veure la primera targeta per protestes i la segona per una entrada sobre Puyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.