cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
19°

Es manté la pugna pels quatre primers llocs

Cardassar, Alcúdia, Alaior i Arenal lluiten per no acompanyar el Santa Ponça a Regional Preferent

La lluita per un lloc entre els quatre primers continua. La Penya Esportiva Santa Eulària, líder de Tercera amb cinc punts d'avantatge sobre el Santanyí, just pogué empatar a la darrera jornada davant la UE Poblera, però s'assegurà matemàticament una de les posicions que dóna opció a lluitar per l'ascens.

El Santanyí, que és segon, fou l'únic dels sis primers classificats que s'endugué els tres punts. El conjunt de Jaume Mut superà el Manacor, malgrat que ho va fer amb més dificultats de les previstes. L'Eivissa sortí derrotat d'Alaior en un partit força igualat. El conjunt menorquí sumà així tres importants punts i es troba ara a tres del descens.

El Constància no va fer un bon partit a Magaluf i el Platges aconseguí el triomf que, pràcticament, certifica la seva permanència a Tercera. El conjunt de Jaume Bauzà, en tot cas, continua així a un sol punt del quart lloc. El Vilafranca també travelà, ja que fou derrotat per l'Alcúdia, que esgota les seves opcions de permanència. El conjunt alcudienc viu els seus millors moments i suma ara trenta-cinc punts, però encara es troba a tres de la permanència.

El Cardassar, en un partit amb polèmic arbitratge de Socías Rullan, va perdre a casa amb el Montuïri i té ara la salvació a quatre punts. El conjunt de Sant Llorenç manté una trajectòria descendent i serà difícil que pugui sortir ja de la delicada situació en la qual es troba. El Montuïri de Nico López, en canvi, ocupa ja la setena posició. El tècnic ha imposat ordre i disciplina en el joc dels seus homes, dos valors cabdals per a qualsevol conjunt.

El Santa Ponça, després de perdre dins Binissalem, és ja equip de Regional Preferent. El conjunt de Perelló, per la seva part, ocupa ara la novena posició, amb quaranta-set punts, un lloc d'absoluta tranquil·litat. L'Arenal va fer també una important passa endavant cap a la permanència en guanyar (2-1) el Sóller. El conjunt de Toni Amor fou molt superior al Sóller i disposa ara de quatre punts d'avantatge respecte de la zona de descens.

L'Atlètic Balears oferí la seva pitjor imatge a Son Ferriol i fou clarament derrotat (3-0) pel Ferrioler de Joan Manel Darder. Els blanc-i-blaus, que sembla que tenen intenció de perllongar l'estada de Miquel Bestard a l'entitat, han caigut fins a una mediocre onzena posició. L'Atlètic Balears oferí una pèssima imatge i es mostrà com un equip vulgar, amb multitud d'errades defensives, sense un criteri clar en el centre del camp i amb un penós bagatge ofensiu.

Finalment, el Collera certificà ahir matemàticament la seva permanència en la categoria amb un triomf per la mínima (1-0) davant l'Sporting Maonès. El conjunt menorquí no va saber aprofitar les seves oportunitats, però és lluny de la zona més perillosa de la classificació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.