algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Dotze equips canvien d'entrenador

Tolo Ramón és el nou tècnic del Vilafranca i Pep Sansó de moment estudia ofertes


Els equips de la Tercera Divisió ja estan treballant en la confecció dels projectes esportius per a la propera temporada, i això fa que hi hagi canvis a les banquetes. Dotze dels vint equips que conformen la categoria incorporen un nou entrenador per al seu equip, els altres clubs mantendran el que ja tenien la passada campanya.

Tolo Ramón serà el pròxim entrenador del Vilafranca, actual campió. El ja exentrenador Pep Sansó, de moment, estudia ofertes. Jaume Mut tampoc no continuarà al Manacor, el seu lloc l'ocuparà Sebastià Nadal.

L'Atlètic Balears encara no té entrenador, però hi ha moltes possibilitats que la persona escollida sigui Paco Clos. El que sí és segur és que Nico López no seguirà a càrrec del planter. Toni Vich abandona la disciplina de l'Arenal per entrenar el Platjes de Calvià, en el lloc de Tomàs Gisbert. La plaça vacant de l'equip de la Platja de Palma és per Toni Mora, home de confiança del club que recentment s'ha tret el carnet d'entrenador absolut.

Pere Vicens no serà l'entrenador del Binissalem la propera campanya, el nou tècnic és Rafel Perelló, qui era segon de Jaume Bauçà al Constància d'Inca. El club inquer, actual subcampió de Tercera per darrere del Vilafranca, mantendrà Bauçà com a màxim responsable de la plantilla.

El Sóller aconseguí el primer lloc de la Primera Regional Preferent de les mans de Miquel Bestard, que no continuarà al club. La nova aventura sollerica la dirigirà Paco Esteban des de la banqueta. Els altres dos equips que han aconseguit l'ascens, Alcúdia i Collera, mantendran els seus tècnics. Fernando Fercos continua al cap de l'equip tècnic de l'Alcúdia i Juan López Castillo farà el mateix amb el Collera.

En el Cardassar també hi ha canvi d'entrenador, Juan Alba agafarà el relleu de Mateu Munar. Tolo Vich és l'entrenador cridat per substituir Tolo Ramón en el Santa Ponça. El Santanyí, un dels dotze clubs que canvia l'entrenador, diu que Damià Barceló no continuarà al capdavant de l'equip, el recanvi rep el nom de Jaume Mut.

Així i tot, hi ha directives que continuaran depositant la confiança en l'entrenador que tenien la passada temporada. És el cas de la Unió Esportiva Poblera i el seu tècnic Tomeu Pons o el del Montuïri, on continuarà Gaspar Sastre. Juan Manuel Darder també seguirà al capdavant de la plantilla del Ferrioler.

A l'illa d'Eivissa també hi ha canvis. La Societat Esportiva Eivissa s'ha decantat pel preparador Luis García posant el punt i final a l'etapa de Toni Arabí al club. La Penya Esportiva Santa Eulàlia no renova Matías Fernández i opta per contractar Carlos Simón, home procedent del Ciutat de Múrcia i que fa uns anys entrenà el Vila-real. A Menorca aposten per la continuïtat. Lluïs Vidal i Rafel Torres continuaran a càrrec de les plantilles d'Esporting Maonès i Alaior respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.