algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Gregorio Manzano: «Estic sorprès per l'actitud dels jugadors»

El tècnic mallorquinista va destacar el bon partit que varen fer ahir els tèorics suplents del Reial Mallorca


L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, va fer una lectura molt positiva del partit que va disputar ahir el seu equip contra el seu futur rival a la final de la Copa del Rei: el Recreativo de Huelva. El tècnic va decidir donar a entrada a alguns jugadors que no tenen cabuda normalment en l'equip i va sortir del Nuevo Colombino encantat amb la seva actitud sobre la gespa.

«M'ha sorprès el comportament dels jugadors que normalment no entren en l'equip perquè ja sé que tots tenen la il·lusió d'entrar en l'onze de la final de Copa, però alguns podien estar més desmotivats», assegurà el de Jaén, que afegí al respecte: «Han demostrar tenir una actitud molt professional durant els 90 minuts de partit».

Segons Manzano, aquest partit «no es pot comparar» en absolut a la final de la Copa del Rei, que tindrà lloc el proper dia 28 de juny a l'estadi Martínez Valero d'Elx, perquè «els jugadors són uns altres, l'àrbitre no serà el mateix, ni la motivació, ni l'ambició, ni l'escenari, ni les aficions i, si m'apurau, ni la pilota serà la mateixa».

Altres reflexions que va fer l'entrenador del Reial Mallorca sobre el partit d'ahir a la sala de premsa del Nuevo Colombino varen anar relacionades amb el rendiment concret d'alguns jugadors: «Etoo s'ha trobat molt a gust durant tot el partit, Carlos ha fet molt bé d'acompanyant, Lozano i Marcos han treballat moltíssim en el centre del camp, Cortés i Poli han fet una gran feina en defensa a les bandes...».

Manzano considera que «el Mallorca va merèixer el 0-1 a la primera part, però el Recreativo també va empatar de forma justa perquè va sortir en tromba al segon temps». «Després de l'expulsió de Loren i quan vàrem saber a la banqueta que el partit de San Mamés -Athletic de Bilbao-Deportivo- anava 2-2, ens hem llançat a pel partit», reconegué. «Hem tingut bones oportunitats al final del partit per guanyar, però l'empat ja està prou bé», afegí l'entrenador del Reial Mallorca després de l'1-1 aconseguit a Huelva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.