algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Àrbitres provisionals

Tenim en poder nostre, la relació provisional dels col·legiats responsables dels partits de Tercera Divisió corresponents a la setzena jornada de l'actual campionat. Fins ara, tots els partits es disputaran en diumenge: Atlètic Balears-Ferrioler (15.30, Alberti Oñate), Platges de Calvià-Arenal (17.00, Martínez Os), Constància-Binissalem (16.30, Mulet Pacis), Montuïri-Alaior (16.00, Rodríguez Torres), Peguera-Cardassar (15.30, Pérez Granados), Sant Rafel-Eivissa (18.00, R. Martín García), Santa Eulàlia-Santa Ponça (17.00, Serrano Pérez), Sporting Maonès-Vilafranca (16.00, Lara Medina), Manacor-Poblera (16.00, Socías Rullán) i Gènova-Santanyí \132 (11.30, Soro Pérez).

Àrbitres estatals
Com a àrbitre assistent del partit Corunya-Màlaga, actuarà Vidal Felani, mentre que Carol Domènech Ceballos s'encarregarà del Barcelona-Sevilla en qualitat de quart àrbitre. A Segona B, Sureda Cuenca dirigirà el Barcelona-Alacant i a Divisió d'Honor Juvenil, entre Atlètic Balears i Damm, el responsable serà Rodado Rodríguez. Per últim, el partit de futbol femení Coller-La Canya serà arbitrat per Garza Maisanava.

Copa Reial Federació
Els partits d'anada de la Copa Reial Federació Espanyola de Futbol que s'havien de disputar el proper dijous dia 12, han patit un avançament de 24 hores. Per tal motiu, ambdós es disputaran demà dimecres. A les quatre de l'horabaixa, a l'Estadi Balear, Atlètic Balears-Borriana (Moreno Martínez), mentre que a les 20.30, en el Municipal de Son Ferriol, els que es veuran les cares seran Ferrioler i Llevant B.

Moguda blanc-i-blava
En termes vulgars, es podria dir que a nivell de l'staff blanc-i-blau de l'Estadi Balear, tot és una autèntica olla de caragols. Una sèrie d'exdirectius, els noms i llinatges dels quals no val la pena ni esmentar, estan fent tot quant està al seu abast per provocar estat de nervis i, alhora, llançar insídies de tota classe, si un, dolent l'altre, pitjor, tot encaminat a minar la moral de l'actual president, Pepín Jurado, entrenador, Nico López, i fins i tot el cos tècnic dels equips filials. I el millor del cas és que no pinten res en absolut. De moment, gaudeixen tot provocant malestar, que en lloc d'ajudar a unificar criteris (si és que estimen com diuen, ho dubtem, els colors blanc-i-blaus), provoquen, repetim, nervis -com dèiem al principi- encaminats a acabar amb la paciència de l'actual president. Fins i tot ha fet saber aquest grupet opositor que compta amb quatre milions de pessetes per contractar un nou entrenador i algun reforç per a la plantilla actual. Mentida punyetera, que a la llarga l'únic que aconsegueix és crear un trauma, en cas que no acabin d'una vegada de molestar. Alguns d'ells haurien de tenir prohibit acostar-se, encara que viatgin en «autocar», per l'entorn de l'Estadi Balear. I a bon entenidor... no ho podem dir més clar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.