nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

El Mallorca B goleja a plaer

El filial s'inspirà al darrer tram del partit i sumà el primer triomf

MALLORCA B 4
SABADELL 0

MALLORCA B: Moyà (2), Keko (2), Miguel (2), Juanlu (2), Ramis (2), Aguado (2), Amate (2), Enric Pi (2), Tuni (2), Raúl Martín (2) i Toni González (2).
Morgado (2) per Tuni, en el minut 68; Rafita (2) per Aguado, en el minut 76; i Campos (2) per Juanlu, en el minut 79.
SABADELL: Ballesteros (2), Txiki (1), Genís (1), Tomàs (1), Cabezas (1), Jaume (1), Sala (1), Iván (1), Ochoa (1), Montava (1) i Tarrés.
Socias (1) per Txiki, en el minut 45; Javi (1) per Genís, en el minut 69; i Alberdi (1) per Jaume, en el minut 76.
ÀRBITRE: González Mateu, valencià. Regular. Amonestà Ramis, Txiki i Iván.
GOLS: 1-0: Min. 53, Raúl.
2-0: Min. 60, Ramis.
3-0: Min. 69, Morgado.
4-0: Min. 88, Amate.
INCIDÈNCIES: Lluís Sitjar. Unes mil persones, unes 150 del Sabadell.

El Mallorca B va assaborir, finalment, la victòria i ho féu de la millor manera possible: amb golejada. L'única nota negativa del partit fou la lesió de Miguel (min. 75), que rebé un fort cop al genoll dret i hagué de ser traslladat a l'hospital. Els jugadors de Tomeu Llompart imposaren, des del primer segon, un ritme trepidant al partit i ofegaren, al mig camp, un Sabadell que no xutà amb claretat entre els tres pals, al primers 45 minuts.

Qui sí ho féu fou el filial, que es mostrava especialment perillós per la banda dreta, amb Juanlu, Amate, Tuni i Raúl Martín com a principals torments de la defensa catalana. A la segona part, quan el Sabadell començava a dominar el partit, Ballesteros hagué de frenar l'entrada de Raúl dins l'àrea amb penal, que Aguado no arribà a convertir en gol.

Vuit minuts després, Tuni deixà de tacó pel mateix Raúl Martín, que veiaA, amb velocitat, encara el meta visitant i no perdonà. A partir d'aquest gol, el filial es féu gran i sorprengué en diverses ocasions el Sabadell al contratac. Una d'aquestes finalitzà amb una acció de tres defenses sobre Tuni dins l'àrea, que l'àrbitre optà per xiular lliure directe. Ramis fou l'encarregat de convertir-lo.

Morgado, que acabava de sortir, aprofità que a Ballesteros se li escapà la pilota de les mans, en treure d'un còrner, per marcar el tercer punt. Ja a punt d'arribar al final del partit, era Amate qui sorprenia el porter sabadellenc, en treure una falta, fet que pujava el quart gol al marcador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.