algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Manzano: «El València s'endú un premi excessiu»

El tècnic mallorquinista lamenta la falta d'encert dels davanters

Gregorio Manzano no estava insatisfet del rendiment dels seus homes després de perdre contra l'actual campió de Lliga (0-2) a l'estadi de Son Moix. «Estic content amb la feina dels meus jugadors, però no amb el resultat», explicà l'entrenador vermellenc a la sala de premsa després del partit. Segons Manzano, el balanç del primer partit de la temporada és «negatiu quant al resultat, però quant al partit, el València ha rebut un excessiu premi». Els motius del tècnic per realitzar aquesta afirmació «no és que el València no hagi merescut guanyar, perquè els seus dos gols han estat legals, però el Mallorca no ha estat prou encertat i en aparença sembla que la victòria hagi estat més còmoda que la realitat».

Sobre la suplència de Miquel Soler, que ahir va ser substituït per Poli, Gregorio Manzano no va voler sortir de to i assegurà: «He deixat fora de l'onze Miquel Soler per motius purament tècnics, però no perquè sigui el dolent. Quan es perd, sempre pensam que el dolent és qui no ha jugat, però això no és així. Miquel Soler no és el dolent, Déu me'n lliuri! És un excepcional jugador que està iniciant la seva vintena temporada en Primera Divisió, però avui necessitàvem més Poli».

El Mallorca va pagar la falta d'adaptació entre els jugadors nous, dos d'ells (Turu i Pandiani) arribats divendres a l'Illa, però explicà que això no és una excusa per entendre la derrota: «En condicions normals és lògic que tinguem problemes, perquè Güiza no s'havia vist mai amb Pandiani ni amb Turu, però això no és excusa, perquè el problema ha estat la falta d'encert», explicà abans d'afegir: «En el mecanisme de moviments i passades, el València ens supera de molt. Això sí, en cap moment ells no han aconseguit superar el nostre sistema defensiu, perquè els seus gols han arribat de xuts des d'enfora». Sobre la possibilitat que arribin nous fitxatges avui dilluns per reforçar la defensa, Manzano afirmà: «El millor fitxatge que podríem fer és que Etoo i Ibagaza es recuperassin demà».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.