algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Futbol Illenc

Nou organigrama Una vegada que s'ha produït la jubilació de Mateu Estarellas, l'organigrama de la Federació Balear de Futbol s'ha hagut de reestructurar, atesos els nombrosos càrrecs que el mencionat ocupava de des temps immemorial. D'aquesta manera, el Comitè de Competició Nacional continuarà format per Baltasar Juan, auxiliat per la secretària Francisca Martorell. La resta de comitès sofriran igualment reestructuració, després d'haver-s'hi incorporat alguns missers, que la setmana que ve rebran els nomenaments respectius.

Copa Femenina UEFA Del 25 al 29 de setembre es disputarà a Grècia un minitorneig corresponent a la Copa Femenina UEFA. El Comitè tècnic respectiu ha trobat convenient nomenar com a àrbitre de l'esmentada competició Carol Domènech Ceballos, ratificant d'aquesta manera la internacionalitat de l'experimentada Carol. No importa dir que li desitjam tota la sort en els partits que li correspondrà arbitrar.

Repesca arbitral El pròxim dia 28, a partir de les set de l'horabaixa, tindrà lloc a les instal·lacions de Sant Ferran la repesca definitiva de tots els col·legiats que no aprovaren les proves físiques reglamentàries. Hi estan implicats col·legiats de Tercer Divisió fins a la més modesta de categoria regional. Per notícies de molt de fiar, hi podria haver algunes sorpreses, atès el currículum d'alguns col·legiats que ho hauran de fiar tot a aquestes proves tan definitives, ja que en cas de no superar allò establit es veuran obligats a arbitrar partits de futbol base.

Sporting Maonès Ahir al capvespre, quan el sol ja es començava a amagar, va tenir lloc la presentació oficial de la reestructurada plantilla de l'Sporting de Maó. Varen ser bastants els aficionats que s'aplegaren a les instal·lacions municipals, més que res pel «morbo» o la curiositat respecte de la plantilla que en la imminent temporada defensarà els colors del degà menorquí. Dues cares noves ressaltaran per damunt de la resta d'incorporacions. La dels jugadors barcelonins Ruslan Ela i Elvis Coca que, segons ens comunicaren a darrera hora d'ahir mateix, causaren ambdós una boníssima impressió. Igualment, el veí i acarnissat rival, alaiorer, té en cartera la urgent incorporació de, com a mínim, dos efectius que estan aparaulats amb intermediaris de la Península.

Sa Pobla Tal com avançàvem en la nostra edició d'ahir dijous, avui vespre, a partir de les vuit, s'enfrontaran damunt de la gespa del Poliesportiu Municipal les formacions de veterans del Reial Mallorca i del Poblera. Velles glòries, que s'estilaven fa molt de temps, sortiran al rectangle de joc disposats a rememomar circumstàncies que ja mai més no es repetiran.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.