nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Futbol Illenc

Jaume Planas Després d'unes temporades sense disputar-se el tradicional Torneig Juvenil, instituït per honorar la memòria de l'antic president Jaume Planas, que tant de suport va donar al futbol dels iniciants. Dissabte es tornarà a posar en disputa una nova edició de l'esmentat torneig, en el qual s'enfrontaran l'Atlètic Balears i el conjunt titular de La Salle A. Hi ha la coincidència que tal confrontació podria convertir-se en una vendetta del darrer partit, la final del Torneig de Sa Llum.

Es Revolt Montuïri està celebrant aquests dies les festes patronals de Sant Bartomeu. Extens programa d'actes de tota classe, sense que hi hagi faltat el Torneig de Sa Llum (ja finalitzat) i el partit de festa major que dissabte disputaran a partir de les set de l'horabaixa a les instal·lacions d'Es Revolt els equips titulars del Montuïri i el Cardassar de Tercera Divisió.

Es Torrentó La mateixa circumstància succeeix a Felanitx. Tradicionals festes del patró de la ciutat, Sant Agustí, que coincidiran amb l'aixecada del teló oficial del campionat de Regional Preferent, que disputaran dissabte a partir de les set de l'horabaixa el Felanitx i l'Alcúdia. Ambdós aspiren a aconseguir el Trofeu Ciutat de Felanitx, gentil obsequi de l'Ajuntament de la ciutat. Per notícies recents arribades a la redacció, el tècnic local Leo Gil té previst alinear l'equip de gala que ha aconseguit aglutinar la directiva que presideix Miquel À. Caldentey. Ja que acabam d'esmentar l'històric club d'Es Torrentó, bo serà que facem esment de la baixa que s'ha produït en la persona del mític conserge, Miquel Vilar, que segons notícies de molt de fiar ha passat amb tots els bàrtols a fer-se càrrec de la mateixa responsabilitat a ses Salines.

Constància Diàriament acudeixen a les instal·lacions del Nou Camp d'Inca un grup de jugadors aspirants que el tècnic, Jaume Bauzà, doni el vistiplau a la seva contractació. Ens referim a Adrián (19 anys) i als dos migcampistes Loren (21 anys) i Vallespir (22 anys). Fins ahir dimarts, cap dels tres no havia estampat la seva firma amb el conjunt de la ciutat.

Futbol menorquí Tant Rafa Torres com Lluís Vidal, tècnics respectivament de l'Alaior i l'Sporting de Maó, fan feina contra rellotge amb l'objectiu de posar en òptimes condicions els seus efectius amb vista a l'inici del campionat de Tercera Divisió. Ambdues plantilles estan pràcticament escollides, i és molt difícil que fins el proper mes de gener hi torni a haver cap classe de moviment fitxeril en cap de les dues entitats. Encara que per als efectes, l'Sporting pretén incorporar el migcampista José Luis Moles i l'Alaior està cercant per la Península (València, Catalunya, Múrcia i Andalusia) un parell de jugadors que el tècnic acaba d'exigir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.