lluvia moderada
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Futbol Illenc

Amistosos Es nota que ens aproximam a l'alçada del teló oficial futbolístic. Basta pegar una ullada ràpida a la nota oficiosa remesa per la Federació Balear, per témer-se que la cosa ben aviat entrarà en ebullició. Avui dissabte, a sa Pobla, confrontació de Tercera Divisió entre Poblera i Binissalem (19.30 hores). Al camp d'Alcúdia (19.00) el conjunt local s'enfrontarà amb el Constància. A les 19.30 hores a Selva, Xilvar-Constància (Regional) i, amb els horaris habituals, els partits corresponents al Torneig Sa Llum-Sant Bartomeu.

«Es Molí» A les set de l'horabaixa de demà diumenge, partit de gala encara que sigui de caràcter amistós, entre el Vilafranca i el Reial Mallorca B. És de preveure que les instal·lacions d'Es Molí registrin una assistència massiva d'aficionats: Pep Sansó, tècnic del conjunt local, té previst maniobrar amb la majoria dels seus efectius (antics i nous) que s'acaben d'incorporar a la de per si potent plantilla: Balty i Andreu (Poblera), Juanito i Santi Domínguez (At. Balears), Aguiló (Felanitx), Tony Cantos (Espanya), Chiqui (Santa Ponça), Bruno (Cardassar), Sebastià (Cide), Garí (Campos juvenil) i Juan (es Pla). Juntament amb els renovats Julià, Ballester, Contreras, Pascual, Carlos, Fullana i Lucas.

C.E. Campos Festa grossa, al camp municipal de Campos. A partir de les sis i mitja de demà diumenge, damunt del rectangle de gespa artificial aniran desfilant tots els components de les distintes plantilles, des de Regional Preferent fins a la més modesta de s'Escoleta. Festa multicolor que ben segurament servirà perquè hi sigui massiva l'assistència d'aficionats i familiars dels jugadors. Una vegada que hagi finalitzat la presentació oficial, tindrà lloc una confrontació amistosa entre el Campos i el Manacor, de Tercera Divisió. D'altra banda, segons ens va comunicar el nostre diligent corresponsal i millor amic, Marc Lladonet, el tècnic Tomeu Obrador ha aconseguit que el jugador Pep Casals, que havia anunciat la seva retirada, continuï una temporada més integrant la plantilla de Regional Preferent.

C.E. Sant Jordi Motivat per problemes de salut, que li impedeixen dedicar prou hores al C.E. Sant Jordi, va presentar la seva dimissió com a president de l'entitat el polifacètic esportista Xavier Benítez, famós des de quan presidia l'Hiper-Ocasión. Un antic directiu de l'esmentat club es responsabilitzarà del futur de l'entitat.

Mostra d'agraïment Dies enrere es personà a la redacció acompanyat per la seva al·lota el jugador Anselmo, amb l'objectiu d'acomiadar-se personalment, prova patent de sincera amistat (abans de desplaçar-se a Eivissa), atesa la seva incorporació al club pitiús. Ho agraírem sincerament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.