nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Sergio Kresic lloa la seva plantilla i també l'afició

«M'il·lusiona el que han fet els jugadors»

Sergio Kresic sortí per primer cop en molt de temps a la sala de premsa de Son Moix amb un gest relaxat i serè. Les seves impressions sobre el partit d'ahir foren, evidentment, molt positives. El tècnic croat volgué aprofitar el contundent 4-2 contra l'Osasuna per argumentar el seu habitual missatge d'esperança a l'afició del Mallorca. «M'omple d'il·lusió el que han fet avui els meus jugadors. Un tècnic se sent molt orgullós quan els jugadors responen d'aquesta manera», explicà Kresic, perquè els catorze jugadors que trepitjaren ahir la gespa de Son Moix i també la banqueta havien «lluitat el que no està escrit».

L'entrenador destacà la capacitat de reacció del seu equip després de no saber rematar el partit al primer temps i deixar-se empatar al segon. «Amb tantes ocasions de gol que hem tingut en els primers 45 minuts i després et marca el rival sense gairebé haver tirat a porta. Per rematar-ho, t'empaten al segon temps i aquí, gràcies a tot aquest orgull, a tot aquest amor propi, tota aquesta fe i aquestes ganes, hem pogut remuntar el resultat advers».

Kresic també va voler recordar el paper que va tenir l'afició mallorquinista en la victòria d'ahir. «El públic ha estat sensacional i ha tingut molt a veure amb aquesta victòria. Ells són conscients de tot el que ens estam jugant i per això avui han animat més que mai. No cal que ningú els digui que han de fer-nos costat», afirmà el tècnic.

Sobre els canvis prematurs de Luque i Ibagaza als primers minuts de la segona part, el croat argumentà problemes físics en els dos jugadors: «Luque no sabia fins minuts abans del partit si podria jugar o no i per això no ha pogut més a la segona part. El mateix ha passat amb Ibagaza, que ha rebut un cop més fort i ha acabat demanant el canvi... però, en fi, jo crec que els seus substituts ho han fet força bé». Ara queda un camí un poc més planer per al Mallorca, però «tranquil·litat no n'hi ha mai en aquesta competició», assegurà, «i menys en una situació a la qual el Mallorca no està acostumat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.