nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

Kresic fou prudent a l'hora de valorar el triomf

«Encara queda molt camí per recórrer»

«La victòria és important perquè la situació en la qual estam és incòmoda i per recuperar la confiança en les nostres possibilitats», va explicar ahir Sergio Kresic a la fi del partit contra l'Athletic de Bilbao. El mateix tècnic croat confessà sentir-se satisfet per la feina feta per l'equip, tot i que es mostrà prudent a l'hora d'assenyalar que «necessitàvem els punts, però està clar que encara queda molt de camí per recórrer. Hem d'anar diumenge a diumenge». Al partit d'ahir, que va finalitzar amb la derrota per tres a zero sobre un equip bilbaí que desaparagué del camp, Kresic va introduir dues importants novetats: Carlos Roa a la porteria, i un canvi de sistema al 4-4-2.

Respecte a aquest darrer punt, el tècnic mallorquinista va assegurar que la victòria no es devia a la substitució de la polèmica línia de cinc defenses per només quatre perquè, segons ell mateix explicà, «és veritat que hem canviat de sistema, però jo tenc clar que els sistemes no decideixen, sinó que només són quelcom bonic per escriure sobre el paper». Concretament, segons Kresic, «la clau ha estat no encaixar cap gol perquè llavors pots atacar amb una major soltesa i sense por perquè quan el rival et marca sempre vols sortir amb presses i no aconsegueixes embastar bones jugades».

Pel que fa a la titularitat de Roa a la porteria, Kresic va evitar respondre al perquè d'aquesta decisió: «Un entrenador no pot explicar sempre els canvis. Roa i Leo són molt bons tots dos, però avui (per ahir) he decidit que jugàs Roa i ja està, no hi ha res més a dir sobre aquest tema». Respecte al gol de Losada, Kresic digué que «la doble lectura que s'extreu és la d'un al·lot que es trenca la cama just quan llança la seva carrera endavant i, després de 13 mesos sense jugar, surt al camp i marca en un partit tan dificil com important. Ha estat un premi al calvari que ha viscut i nosaltres estam contents perquè hem viscut dia a dia el seu malson i es mereixia aquest premi».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.