algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.73°

Partits del cap de setmana

Ferrioler-Alaior El Ferrioler viu més pendent de les actuacions del germà gran "el Mallorca B" que d'anar sumant punts, ja que el descens de l'equip de Segona Divisió B suposaria també l'immediat passi a Preferent. En tot cas, els de Darder no han de tenir problemes per superar l'Alaior.

Àrbitre: Sureda Cuenca
Hora: 16.30 (avui)

Santanyí-Arenal Santanyí i Arenal arriben al partit en circumstàncies ben diferents. Els de Damià Barceló foren humiliats a la darrera jornada per l'Atlètic Balears, mentre que l'Arenal guanyà dins Magaluf. Així, es presenta un partit força interessant i de molt difícil pronòstic.

Àrbitre: Ferrer
Hora: 16.00

Binissalem-Espanya El Binissalem perdé diumenge a casa i l'Espanya ho va fer dins Maó. El partit es presenta ara de cabdal importància per a uns i altres. Els de Bestard no poden perdre per no complicar la seva situació a la classificació, mentre que els de Llucmajor, coers, necessiten punts urgentment.

Àrbitre: Moreno
Hora: 16.30

Montuïri-Santa Ponça Un duel entre equips necessitats. El Santa Ponça just té un punt més que el seu rival, però el fet de jugar en es Revolt dóna avantatge al Montuïri. Es presenta així un partit força igualat i sense un clar favorit. El conjunt de Sastre sumà diumenge un valuós punt davant la Penya.

Àrbitre: Sánchez
Hora: 16.00

UE Poblera-Cardassar La UE Poblera i el Cardassar es troben a la zona alta de la classificació, lluny dels quatre primers llocs i de la zona de descens. Són dos dels equips que millor futbol fan de la Tercera Divisió. Qualsevol resultat és possible entre dos equips valents.

Àrbitre: Soro
Hora: 16.30

P.Calvià-Vilafranca El Vilafranca, que diumenge guanyà dins Eivissa, afronta el partit davant el Platges amb la clara intenció de sumar punts per arribar als llocs que donen opció a disputar el play off. El Platges, que travelà diumenge amb l'Arenal (1-2), es troba en una zona tranquil·la.

Àrbitre: Albertí
Hora: 17.00

Sp.Maonès-At.Balears L'Atlètic Balears recuperà a Santanyí el seu millor joc i, especialment, l'efectivitat en atac. Si es confirma aquesta recuperació, l'onze de Benigno Sánchez no ha de tenir dificultats per aconseguir el triomf. En tot cas, és segur que l'Sporting hi oposarà una dura resistència.

Àrbitre: Daza
Hora: 16.00

Sóller-Felanitx Sóller i Felanitx es troben a la zona baixa de la classificació. Un i altre necessiten punts per alleujar la seva complicada situació. El fet de jugar a casa dóna avantatge al conjunt de Got, que a la darrera jornada atresorà moral derrotant el Santa Ponça a can Maiol.

Àrbitre: Arenas
Hora: 16.30

Manacor-S.Eulàlia Es tracta del partit més atractiu de la jornada. Són dos grans equips que fan bon futbol. Jugar a casa suposa un avantatge per al Manacor, malgrat que la Penya Esportiva Santa Eulàlia té qualitat a les seves files per derrotar qualsevol rival, per bo que pugui ser.

Àrbitre: Ribot
Hora: 16.00

Eivissa-Constància L'Eivissa, que diumenge passat fou superat pel Vilafranca a can Misses, no es pot permetre el luxe de tornar a perdre, ja que es troba a just un punt de la zona de descens. El Constància, evidentment, és el gran favorit per aconseguir un nou triomf i sumar tres punts més.

Àrbitre: Flaquer Rey
Hora: 17.00

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.