algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Més emoció que mai per dalt i per baix

Constància i Santa Eulàlia han trencat l'hegemonia de l'Atlètic Balears a la primera volta del campionat

Si els aficionats al futbol de les Illes necessitaven algun al·licient per seguir amb un mínim d'interès les evolucions de la Tercera Divisió balear, aquesta temporada en tenen un dels més importants: emoció, tant per la part alta de la taula com per la part baixa. Transcorreguda la primera volta del campionat (els primers 19 partits) no ha quedat gens clar quin és l'equip dominador del grup ni quins conjunts estan sentenciats a lluitar per evitar el descens a Preferent. L'Atlètic Balears ha perdut l'hegemonia que tenia altres anys a mitja Lliga, tot i que es manté al capdavant de la classificació.

Hi ha dos equips, però, que han destacat per sobre de la resta perquè els seus projectes, força renovats, han funcionat a la perfecció: el Constància i la Penya Santa Eulàlia. Per darrere dels tres primers també hi ha un grup d'equips, encapçalats pel Manacor, que cerquen la lligueta fent bon futbol. Darrere del conjunt de Jaume Mut, cinquè, pitja amb força el Vilafranca de Pep Sansó, l'únic que ha estat capaç de derrotar el Constància, el Cardassar, que ha anat de menys a més, i la UE Poblera.

Tampoc no podem oblidar el Ferrioler, que per la seva condició de filial es troba en la curiosa situació de ser un equip punter a Tercera i tenir la possibilitat de baixar a Regional per culpa d'un poc desitjable descens del Mallorca B. Per la part baixa de la classificació, l'Espanya és l'equip que pitjor ho està passant. El conjunt de Llucmajor és el més enfonsat de la classificació, però l'embull d'equips a la zona baixa fa que tingui la salvació a només cinc punts. Els protagonistes d'aquesta emocionant zona baixa són dos equips que han canviat de tècnic, Montuïri i Sóller, a més de Santa Ponça, Felanitx i Eivissa. Entre el primer i el darrer d'aquest paquet només hi ha dos punts de diferència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.