nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El tècnic mallorquí del Barça diu que superaran l'eliminació d'Europa

Serra Ferrer: «Estam animats»

El tècnic del FC Barcelona, Llorenç Serra Ferrer, explicà ahir que «després de l'eliminació de l'equip de la Lliga de Campions, els jugadors estan animats. Ara allò més important és pensar en el partit de diumenge enfront del Vila-real».

Les estadístiques diuen que en els darrers tres anys, el FC Barcelona no ha guanyat mai un partit després de ser eliminat de la Lliga de Campions, però Serra Ferrer es mostrà optimista i assegurà que «la concentració potser està una mica dispersada.

L'equip no es pot distreure. Hem de recuperar la concentració i no podem pensar en seleccions, ni en eliminacions ni en el Bruges». Respecte de la llista de convocats, el tècnic blaugrana explicà que «en aquesta ocasió hi ha 19 jugadors a la llista perquè Overmars ha sortit d'una lesió molt llarga i encara no sé si podrá jugar durant el matx o no, malgrat que està recuperat».

Serra Ferrer també parlà dels convocats per Camacho i va dir que «estic molt content que Xavi i Puyol tinguin una oportunitat. Després del paper fet a Sydney i de la feina que estan fent en el Barcelona, s'ho mereixien. Gerard, després de la lesió, va perdre una mica la titularitat amb el Barça i ara no ha tornat a la selecció».

En referència als internacionals blaugrana que juguen a la selecció holandesa, l'entrenador del Barcelona explicà que «he parlat amb Van Gaal respecte de l'estat dels jugadors i l'evolució de les seves lesions, ell me'n demanà l'opinió i jo l'hi vaig donar». Per altra banda, mostrà la seva preocupació per les possibles lesions que els seus jugadors poden sofrir en aquests partits amistosos amb les seves respectives seleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.