algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Gaspart assegura que Rivaldo no està en venda

El Milà ha fet una oferta al Barça pel jugador brasiler de 7.000 milions de pessetes

El Milà AC, que despús-ahir va tancar la contractació del madridista Fernando Redondo, va realitzar una oferta ahir al FC Barcelona per aconseguir els serveis del jugador brasiler Rivaldo. Un dels intermediaris que va participar en l'«operació Redondo» va confirmar divendres a Madrid que l'equip de Silvio Berlusconi ha ofert més de 7.000 milions de pessetes al FC Barcelona pels serveis de Rivaldo.

El FC Barcelona té fins dilluns per donar una resposta a l'oferta milanista, encara que ahir mateix el president blaugrana Joan Gaspart es va avançar rebutjant l'oferta italiana. El màxim mandatari barcelonista afirmà que el jugador no està en venda. «No traspassam Rivaldo. Ni per 13.000, 14.000 o 15.000 milions de pessetes», va afirmar Joan Gaspart.

«L'oferta del Milà és autèntica però crec que ells només ho han fet per provocar», afegí Gaspart. «Ara parlaré amb els mitjans de comunicació italians i els diré que les portes del Barcelona estan obertes per als jugadors del Milà», indicà. Ernesto Bronchetti, un dels agents de Rivaldo, havia dit divendres que el Milà havia fet una oferta de quasi vuit mil milions de pessetes pel Millor Jugador de l'Any de la FIFA.

«El Milà vol Rivaldo i viceversa. Només falta que el Barcelona digui sí», va dir Bronchetti als mitjans de comunicació. El representant de Rivaldo es trobava a Madrid tancant el fitxatge de Fernando Redondo pel club italià. Per la seva banda, el vicepresident del Milà, Adriano Galliani, va dir dijous passat a la pàgina web del club italià que el fitxatge de Redondo tancava el capítol d'incorporacions del Milà aquesta temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.