algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Serra Ferrer vol que el Manacor sigui filial del Barça

Pep Alomar ja exerceix de segon entrenador del tècnic de l'equip blaugrana

El FC Barcelona, un dels equips més importants del món, està en mans de mallorquins. Més concretament de poblers. Com ja és sabut, Serra Ferrer és ja el màxim responsable esportiu de la nau catalana. I des de despús-ahir se sap que Pep Alomar serà la seva mà dreta. És a dir, aquest jove entrenador de sa Pobla farà les funcions de segons entrenador de Serra Ferrer.

Nascut el 22 de gener de 1967, Pep Alomar és de fa ja un bon grapat d'anys prinicpal col·laborador del nou tècnic del Barça. Serra ja el va dur al Betis, després el va fitxar per al futbol base del Barça, i ara el col·loca com a segon seu. Diari de Balears va conèixer ahir les impressions de Pep Alomar.

«Per mi no ha estat cap sorpresa, ja que fa temps que faig feina plegat amb Serra Ferrer. El que ha estat una sopresa ha estat tota la situació en si mateixa: la dimissió de Van Gaal, el nomenament de Serra, les eleccions... Però en Llorenç és el millor entrenador que hi ha a Espanya i tard o d'hora havia d'entrenar un dels més grans», afirmava Alomar.

«Jo em dec a Llorenç, no al Barça, si ell se'n va jo també. Trob que és molt important que dos mallorquins dirigeixin un equip com el Barça. És el màxim. Ara el que volem és que tot funcioni bé, tenim capacitat per fer-ho. Farem feina amb molta d'il·lusió i ganes», afegia un Pep Alomar que assegurava que «encara no ho he aconseguit tot, som molt ambiciós i no em qued amb el que tenc».

Finalment, el pobler ens assegurà que Serra Ferrer vol que el Manacor sigui «filial del Barça. Allà pensam que hi ha un gran potencial de joves jugadors. De fet, enguany ja hem fitxat per al Barça dos joves del futbol base del Manacor».

Serra vol Prats i descarta Hesp i Baia
Llorenç Serra Ferrer, tècnic del Barcelona està disposat a mallorquinitzar al màxim l'entitat blaugrana. Confirmat el seu nomenament com a màxim responsable de la primera plantilla del Barça, ja és un fet que el seu principal col·laborador serà també mallorquí: Pep Alomar.

Ara, tot apunta que el proper illenc blaugrana pot ser el porter del Betis, Toni Prats. Serra Ferrer ja ha anunciat que no compta amb els porters Hesp i Baia, i que ara com ara només es queda amb Arnau i el francès Dutruel. El català anirà cedit a un equip de primera. En les pròximes hores es pot tancar, doncs, el traspàs del porter de Capdepera al Barça.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.