nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

Manuel Grillé, president del Platges, tornarà a confiar en el planter

Manolo Grillé (1949) és el president del Platges de Calvià des de fa quatre temporades; ara en comença la cinquena. És casat i té dos fills. Fa feina com a cap d'una cadena de bars. Va tenir la mala sort de trencar-se els lligaments i va haver de deixar el futbol. Ha practicat molts d'esports, sobretot el ciclisme.

"Estaríeu d'acord, davant els fracassos dels equips de les Illes als play off d'ascens, que els nostres equips disputin una lligueta d'ascens entre ells per ascendir directament a 2a B tal com fan els equips de les Canàries?
"Home, d'acord, sí. Tenim constància que el president de la Federació Balear de Futbol ho va comentar a Àngel Villar (president de la RFEF) i ara són els clubs de Tercera els que han d'atorgar-hi el vistiplau i decidir si el campió ha d'ascendir directament o si s'ha de disputar una lligueta. La majoria de presidents s'estima més aquesta darrera opció, tot i que jo som més partidari de l'ascens directe. El problema és que si un equip es proclama campió deu setmanes abans, la lliga quedarà «descafeïnada».

"Quin resum ens faríeu de l'equip de la passada campanya?
"Jo en vaig quedar molt content. Crec que finalitzàrem en bona posició. Confiàrem en un equip jove perquè jo sempre he pensat que el futbol ha de ser per a la gent jove. I aquesta és, precisament, la política que duim a terme en el Platges de Calvià des de fa tres o quatre temporades. Nosaltres donam molta d'importància al futbol base i ara mateix tenim deu jugadors de la pedrera jugant a Tercera Divisió.

"En quina línia se situa la present temporada, continuareu amb la joventut o retornareu al talonari?
"Nosaltres continuarem comptant amb la joventut i amb la nostra política de gent jove. Aquesta temporada, tanmateix, només un juvenil passa al primer equip, tot i que tenim diversos jugadors rodant per Preferent perquè aquesta ha estat la decisió dels entrenadors.

"Com veis el futur de l'entitat?
"Jo pens, sincerament, que al nostre equip se li augura un gran futur, perquè el projecte que nosaltres iniciàrem ara fa tres anys i sobre el qual encara estam treballant ara el comencen altres entitats de les nostres illes. Sabem que en aquesta campanya estarem a dalt amb molta lluita, feina i humilitat, que és allò que és correcte en una entitat com la de Magaluf.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.