nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El Barça vol ficar pressió al Deportivo

Els blaugranes juguen avui i els gallecs reben demà el Saragossa

La resolució del títol de Lliga i els descens que resten poden aclarir-se força aquest cap de setmana, en què una victòria del Barcelona sobre el Rayo complicaria les aspiracions del Deportivo i el resultat de l'Oviedo-Atlètic de Madrid pot ser decisiu.

Els tres semifinalistes espanyols de la Lliga de Campions avancen els seus compromisos al dia d'avui, en el qual Numància i Espanyol obriran la jornada (18.00 hores), en un partit en el qual el conjunt de Sòria necessita un bon resultat per no complicar-se la vida.

El Barcelona, molt tocat per la golejada davant el València a la Lliga de Campions, no pot cometre davant el Rayo les mateixes errades de dimarts si vol mantenir la seva candidatura al títol de Lliga. Els de Van Gaal, que continuen pendents de la recuperació de Figo, han demanat el suport de la seva afició.

El València també avança el seu compromís amb la Reial Societat, enmig de l'eufòria. Héctor Cúper haurà de fer un important treball amb els seus homes per rebre els de la Reial, que arriben després de demanar a Javier Clemente explicacions sobre les seves paraules respecte de «llacunes en disciplina i professionalitat».

El darrer partit de dissabte enfrontarà el Reial Madrid i Alabès. Del Bosque també haurà de fer recuperació amb el seu equip, després de la victòria sobre el Bayern de Munic.

Ja en diumenge, el Deportivo, amb l'avantatge de conèixer el resultat del Barcelona, rebrà el Saragossa, que pensa en Luis Aragonés com a recanvi de Rojo. Els de Javier Irureta sols depenen d'ells per atracar-se al títol davant els aragonesos, que estaran molt pendents de l'àrbitre Iturralde González, a qui no aprecien gens.

També serà decisiu, en aquest cas per aclarir els llocs de descens que queden, el que passi en el Carlos Tartiere entre l'Oviedo i l'Atlètic de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.