muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Anelka: «Arribar aquí sempre ha estat la meva primera opció»

El davanter internacional francès es presentà ahir amb el Reial Madrid

El Reial Madrid presentà ahir dematí el seu fitxatge estrella per a la temporada 1999/2000 amb més d'una hora de retard. El jugador francès Nicolas Anelka és el fitxatge més car del futbol espanyol i ha firmat amb el Reial Madrid per a les pròximes set temporades, tindrà una clàusula de rescissió de vint mil milions de pessetes.

Lorenzo Sanz comentà que amb el francès es tanca el capítol de fitxatges en el Reial Madrid i espera que l'aportació del davanter «sigui rendible i que l'equip amb ell guanyi espectacle». No volgué entrar en més polèmiques amb el Barcelona pel fitxatge del francès i afirmà que ara es troba «en el millor equip de la història».

El davanter francès, que ha aixecat molta expectació entre els mitjans de comunicació, se sorprengué amb la presència de tants periodistes: «No esperava trobar-me amb tanta gent i esper no decebre'ls», afirmà el jugador. Anelka, que encara no té dorsal per a aquesta temporada, afirmà que: «El nou és de Morientes. És una beneitura que jo hagi demanat aquest número. Sé, a més, que enguany hi haurà molta competència en la davantera de l'equip perquè és part del futbol».

«Per mi és un somni fet realitat el fet d'estar en el Reial Madrid. Estic molt content per arribar aquí, que sempre ha estat la meva primera opció, ja que el Reial Madrid és més gran que l'Arsenal», comentà l'internacional francès. Respecte de la seva sortida de l'Arsenal, comentà que no fou per l'equip sinó que la culpable en va ser la premsa anglesa, no el club». El jove davanter francès, de només 20 anys, té fama de polèmic, la qual cosa matisà dient que «sempre dic la veritat i de vegades fa mal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.