nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Futbol insular

Obren en el nostre poder la totalitat de calendaris des de futbol regional fins a la més modesta categoria. El pròxim dilluns començarem a donar a conèixer els mateixos amb el fi que els corresponents clubs vagin prepararant-se cap a la jornada inicial. Ressalta a Regional Preferent la màxima rivalitat entre Murer i Casa Miss Jotul, com així mateix s'Horta-Calvià, i res no diguem del Sóller-Alcúdia; sense oblidar el P. Arrabal-Montuïri. I pel que afecta als conjunts de la nostra ciutat, Soledat-Ferrioler, La Victòria-P. Sóller, Independet-Espanya i La Unió-Son Roca, sense que deixin de tenir repercussió els Montaura-Andratx, Peguera-Llosetí. Campionat que s'iniciarà el dia 29 d'agost i finalitzarà el 15 de maig. Pel que afecta a Primera Regional, que començarà el dia 5 de setembre, els partits més importants sota el nostre punt de vista seran Patro nat-Artà, Marratxí-Santanyi, Santa Eugènia-s'Arracó, Algaida-Collera, Escolar-At. Balears, com igualment el Badia-S. Maria, Esporles-Xilvar, P. Pollença-Portocristo i Alaró-Barracar.

Penya Santa Eulàlia

Poc a poc la plantilla de la Penya Santa Eulàlia «pitiüsa» s'està reestructurant molt seriosament. Acaben d'incorporar aquests darrers dies dos jugadors del Sant Andreu barceloní, fins ara militant a Segona Divisió B. Es tracta d'Albert Herranz i Raul Navarro, ambdós migcampistes, com igualment Toño, que fins ara militava en els equips inferiors del Reial Madrid. En perspectiva, Javier, procedent del Gijon, com així mateix Ivan Bayon (Valladolid 2a Divisió B) i German (Las Palmas). La veritat és que el tècnic Toni Ortiz comença a respirar tranquil malgrat la baixa del mític Jualian Marcos que ha signat per l'Eivissa.

Es Porrassar

La tradicional Festa de sant Jaume sempre ha tingut molta de tradició a la vila d'Algaida. Una celebració que aquesta temporada per molts d'algaidins serà doblement celebrada, sense que faci falta espigolar per esbrinar el tema a què ens referim. A nivell futbolístic, un Algaida-Arenal, que farà recordar antigues actuacions de més alt nivell, que almanco per un dia, convertirà Es Porrassar en cita obligada de molts d'esportistes. Partit que començarà a les 18:30.

At. Balears
Eren aproximadament les vuit del vespre d'ahir dissabte quan tots els components de la plantilla començaren a trepitjar l'herba natural del rectangle de joc de l'Estadi Balear, disposats a iniciar les sessions de preparació en vista a la pròxima temporada. La moguda fitxeril continua a tota pressió i ja es pot donar com un fet oficial la incorporació de Toni Cantos (la baixa ja està dipositada en el club), la de David Quetglas, que demà dilluns ha promès fer acte de presència amb la baixa del Constància corresponent, com igualment la de Vasco, exmallorqunista que fins ara havia actuat amb aquips peninsulars. A última hora d'ahir dissabte ens va comunicar el coordinador del club, Pep Merchant, que s'havia arribat a un acord amb el porter de l'Arenal, Reus, primogènit del sempre recordat Ramon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.