algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Cúper deixa fora de la llista Gustavo Siviero

L'entrenador argentí decidí no arriscar al partit que avui disputen contra el Saragossa al Lluís Sitjar

64310
Miquel Soler serà un dels protagonistes pel seu recent passat saragossista. | TOMÀS MONSERRAT.

Enmig de la polèmica dels desplaçaments cap a Birmingham per veure la final de la Recopa d'Europa i de la subvenció que atorga la Universíada en aquest sentit, el Reial Mallorca rep avui capvespre (18.00 hores) la visita del Reial Saragossa al Lluís Sitjar.

Un matx de vital importància tant pels locals com pels visitants. Una setmana més, i com serà habitual fins al final de la temporada, arriba al Lluís Sitjar un conjunt que encara lluita per aconseguir fites importants en la classificació. Si fa quinze dies era l'Athletic de Bilabo que venia amb mires a les sis primeres posicions, ara és el conjunt aragonès que entrena Txetxu Rojo qui arriba a Palma amb el punt de mira en una de les places que li permetin jugar a Europa la temporada que ve.

Per afrontar aquest important partit, Cúper ha convocat jugadors en una llista de la qual destaca la no convocatòria del central argentí Gustavo Siviero. El defensa està ja totalment recuperat de la seva lesió i durant la setmana ha entrenat amb normalitat amb la resta dels seus companys de plantilla. Això no obstant, i quan tot feia pensar que Siviero tornaria a formar parella amb Marcelino, Cúper decidí no citar-lo per tal de no arriscar gens la forma física del jugador i tenir-lo al cent per cent en la recta final de la Lliga.

Una altra de les novetats és la no convocatòria del davanter Albert Luque una setmana més, tot i que s'ha entrenat amb la primera plantilla tota la setmana, i la sortida, respecte de la llista de jugadors que viatjaren a Sevilla, del també davanter Carlos Domínguez.

Així, la llista de convocats completa la formen Roa i César Gálvez com a porters; Olaizola, Marcelino, Miquel Soler, Engonga i Fernando Niño com a defenses; Lauren, Stankovic, Paunovic, Ibagaza, Arpón, Paco Soler i Carreras com a migcampistes, i Dani, Ariel Chupa López i Biagini com a homes d'atac.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.