cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

Partits de la jornada

El Deportivo de la Corunya serà aquest cap de setmana el nou tribunal examinador del Barcelona, actualment cinquè a la taula. Però sens dubte, el gran atractiu serà el possible retorn de Josep Guardiola als terrenys de joc després de vuit mesos de baixa.

El líder Mallorca espera la visita d'un Betis que guanya crèdit i que ja és el novè a la classificació. No obstant això, els partits a fora casa són encara el punt dèbil dels bètics.

Després del seu triomf a la Intercontinental, el Reial Madrid viatjarà sense gaire descans a Barcelona per enfrontar-se a un Espanyol amb la moral baixa després de la derrota amb l'Extremadura.

El Salamanca se sotmetrà a un dur test a la fortalesa que ha fet d'El Helmàntico per rebre el Celta, segon a un punt del Mallorca.
Els errors dels seus rivals i les dues darreres victòries han permès a l'At. Madrid aparcar els dubtes i escalar fins a la tercera posició. L'Athletic de Bilbao serà l'encarregat d'avaluar la millora de l'equip. Juntament amb el R. Societat-Extremadura, aquests seran els sis partits avançats a dissabte, mentre que diumenge es disputaran la resta que conformen Vila-real-Valladolid; Oviedo-Racing; Alabès-València i Tenerife-Saragossa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.