algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
17°

Pons no millora res però almanco empata

El Mallorca B assoleix un punt davant el Sevilla, un històric en hores baixes

MALLORCA B 0
SEVILLA 0

MALLORCA B: Leo Franco (1), Porto (1), Pep Lluís Martí (0), Ivo (1), Potenzoni (1), Rondo (1), Sastre (1), Maldonado (1), Miguel Àngel Valerón (1), Diego Tristán (2) i Albert Luque (2).
Felipe Vaqueriza (1) per Potenzoni en el minut 57, Alvaro Novo (0) per Maldonado en el minut 64 i Alvaro Cámara (-) per Valerón en el minut 90.
SEVILLA: Leal (1), Héctor (1), Nando (1), Tsartas (2), Juric (1), Coronas (1), Marchena (1), Quevedo (1), Moya (-), Rokky (2) i Gluscevic (1).
Patri (1) per Moya en el minut 14, Ratkovic (1) per Nando en el minut 45 i Molnar (0) per Gluscevic en el minut 71.
ÀRBITRE: Undiano Mallenco (Navarra). Molt malament per culpa del desencert dels seus assistents. Va mostrar targeta groga Potenzoni (minut 52), Martí (minut 68) per part local, i Marchena (minut 18) per part del Sevilla.
INCIDÈNCIES: Terreny de joc en penoses condicions a causa de la pluja que va caure ahir a Palma. 1.571 aficionats presenciaren el partit en el Lluís Sitjar, que deixaren una recaptació en taquilla de 341.500 pessetes.

A priori l'empat (0-0) davant un històric en hores baixes com el Sevilla és un bon resultat per al Mallorca B. En teoria ho és, però després de veure el partit, es pot dir que el filial "de la mà del debutant Nando Pons a la banqueta" hauria d'haver tret alguna cosa més.

Almanco el filial aconseguí aturar la ratxa de derrotes que duia darrerament, encara que aquest puntet poc li ha servit ja que encara es manté en una complicada posició a la classificació: setzè a un punt del descens. El Sevilla de Castro Santos deambulà sobre la gespa fangosa del Lluís Sitjar, i en cap moment demostrà ser un equip amb aspiracions de pujar a Primera Divisió. Només el grec Tsartas "amb una classe espectacular" i el marroquí Rokki mostraren ahir qualitats per jugar a la Lliga de les estrelles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.