algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

El Madrid deixa òrfena la jornada

El Barça-At. Madrid, partit més destacat d'aquest cap de setmana

El Barcelona-Atlètic de Madrid, partit de la 12a jornada de la Primera Divisió espanyola, avançat a avui, posarà el contrapunt esportiu a l'inauguració dels actes del Centenari de la fundació del club blaugrana.

Una dada destacable en aquesta jornada és l'àbsència del Reial Madrid, que havia de rebre el Salamanca. El Campió d'Europa ha hagut d'ajornar aquest encontre, que es jugarà el 6 de gener, dia de Reis, per disputar la Copa Intercontinental a Tòquio contra el Vasco da Gama brasiler.

L' altre encontre que major interés despertarà a la jornada serà el Celta-València. L'equip viguès està imparable, i prova d'això fou la remuntada contra el Liverpool de dimarts, a la Copa de la UEFA (3-1). El València, encara que molt ben situat en el cinquè lloc, no les té totes segures en els desplaçaments, en els quals tan sols ha aconseguit guanyar en una ocasió.

El Betis que encaixà un 4-1 davant el Bolonia a la Copa de la UEFA s'enfronta al Tenerife. La gran incògnita del Betis-Tenerife serà si l'entrenador, Javier Clemente, compta en aquesta ocasió amb el brasiler Denilson. A l'altra banda, el Tenerife no es trobarà una papereta fàcil. El quadre illenc s'enfonsa a la part baixa de la taula i aquest podria ser l'ultimàtum per al seu entrenador Juanma Lillo.

Però més enfonsat encara es troba l'Extremadura que el diumenge rep l'Espanyol. Tan sols una victòria dels extremenys a Almendralejo i el seu escàs encert golejador no són dades esperançadores.

El Valladolid rep el Deportivo i està pendent de la punxada dels seus més immediats rivals per assolir els llocs UEFA, però per això també està obligat a puntuar.

Els partits que completaran aquesta jornada de Lliga són Vila-real-Alabès, Saragossa-Oviedo, Bilbao-Mallorca i Racing-Reial Societat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.