algo de nubes
  • Màx: 16.83°
  • Mín: 7.61°
16°

El Mallorca rep avui vespre el conjunt blaugrana, que ja vencé a la Supercopa

El Mallorca juga avui vespre contra el FC Barcelona (21.00 hores, La 2 i autonòmiques) amb l'arbitratge de l'andalús Prados García.
Héctor Cúper podrà alinear l'onze habitual, ja que els internacionals "els espanyols Marcelino, Engonga i Dani i el iugoslau Stankovic" es reincorporaren ahir als entrenaments sense cap molèstia.

Res no va dir, com és habitual, sobre l'onze inicial, malgrat que sembla clar que serà el format per Roa, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Lauren, Stankovic, Ibagaza, Dani i Biagini. I és que el Reial Mallorca no canvia el sistema de joc d'acord amb el rival, sinó que procura jugar igual sigui qui sigui el contrincant.

Van Gaal tindrà molts més problemes que Cúper a l'hora d'escollir l'onze inicial, especialment en defensa. Van Gaal, que diumenge deixà sense convocar el central Pellegrino, ha desplaçat a Mallorca tots els efectius que té disponibles. Les opcions del tècnic holandès en defensa són diverses, malgrat que, en principi, tot fa pensar que jugarà amb Hesp, Celades, Okunowo, Reiziger, Sergi; Xavi, Cocu, Giovanni; Figo, Kluivert i Rivaldo. Els principals dubtes de van Gaal són a la defensa, on tampoc seria estrany que, finalment, hi jugàs Cocu o Pellegrino. En aquest cas, el sacrificat seria Celades que podria avançar la seva posició si l'holandès jugàs com a central.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.