L'equip vigués tornà a guanyar en el Bernabéu en un partit intens

R. MADRID: Illgner, Sanz, Sanchis, Roberto Carlos, Panucci, Redondo, Jarni, Seedorf, Savio, Raul i Morientes.
Guti per Seedorf, Suker per Jarni i Rojas per Panucci.
CELTA: Dutruel, Cáceres, Berges, Eggen, Salgado, Mazinho, Mostovoi, Karpin, Makelele, Sanchez i Penev.
Tomás per Sanchez, Cadete per Penev i Mostovoi per Vales.
ÀRBITRE: Medina Cantalejo. Mostrà targeta groga Mazinho, Makelele, Sanz, Cáceres, Salgado, Mostovoi, R. Carlos, Eggen i Suker.
GOLS:
0-1: minut 21, Penev.
0-2: minut 53, Makelele.
1-2: minut 62, R. Carlos.

Feia 50 anys que el Celta no guanyava en el Bernabéu i ahir ho va aconseguir amb un partit amb intensitat, jugades de qualitat i contínues ocasions de gol.

Però era l'equip de Víctor Fernández el que dominava més la pilota i el que tenia controlat l'encontre. I d'aquest millor joc sortí la jugada del penal a favor del Celta. Roberto Carlos fora de lloc, sortí a defensar Makelele i ingènuament va cometre un clar penal que Medina Cantalejo no es va torbar a assenyalar. Transcorria el minut 21 de la primera part i Penev fou l'encarregat de transformar la pena màxima. El 0-1 era just i obligava el Madrid a arriscar encara més i deixar una mica de banda la seva defensa. El partit arribava al descans amb la idea clara que guanyava el millor equip damunt la gespa madridista.

En el segon temps les coses no varen canviar gaire: el Celta dominava i el Madrid es perdia amb un joc sense cap profunditat. Així quan només duien deu minuts de segona part, Makelele aprofitava un centre des de la banda dreta i de cap sentenciava el matx. Deu minuts després del 0-2, Roberto Carlos reduïa diferències amb una sabatada, marca de la casa. Aleshores l'emoció i la intensitat tornaven al camp. Fins i tot Suker fallà un penal en faltar 15 minuts per al final.

Victòria final gallega totalment justa, ja que el Celta demostrà ahir ser l'equip que millor futbol fa en aquests moments a la Lliga espanyola.