algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

Futbol Insular

Nervis a Magaluf. I a més amb tots els motius del móm. Les moltes baixes que té la plantilla han duit de cap poc menys que el pacient entrenador Toni Campoi. En altres circumstàncies, aquest contratemps no tindria la menor importància. No passa igual a l'actualitat, ja que serà el sempre potent Binissalem que de la mà de Miquel Bestard arribarà a Magaluf amb moltes males intencions. Davant la plantilla tan irregular, molts d'esforços hauran de posar sobre la gespa, els nomenats que mal que bé esculli el tècnic de Magaluf. Partit que començarà a les quatre i mitja, sota la direcció arbitral del col·legiat Nadal Riera.

Expectació a Inca  

Una de freda i una altra de calenta. Símil que podríem aplicar al degà menorquí Sporting Maonès que avui capvespre arribarà a Inca cercant sorprendre l'amfitrió, tal com va passar fa dues setmanes al camp de Son Ferriol. Amb tot tipus de precaucions espera el Constància, conscient que dels punts que s'atorguen al guanyador, dependrà continuar mantenint el lideratge. I a aquestes altures, ja comencen a tenir importància tant els punts positius com els negatius. Segons notícies arribades a aquesta redacció, Nico López podrà disposar de tot l'«estat major» quant a efectius de la seva plantilla. Tot això pot influir perquè sigui massiva l'assistència d'aficionats que segons siguin les inclemències meteorològiques poden influir perquè donin lluentor a les tribunes del Nou Camp. Per part del conjunt menorquí, disposat com és natural a no fer el viatge de buit. Partit que començarà a les quatre i mitja, sota la direcció de Raúl Martín García.

Comitè Juvenil  

Els membres del Comitè Juvenil de Competició prengueren les següents decisions: com a resultat de la informació oberta al partit Sant Francesc-Barracar, la suspensió per cinc partits del jugador Pedro Amer (Barracar), per conducta incorrecta i insults a l'àrbitre. A Segona regional, suspendre per dos partits, Llorenç Montávez (Cala d'Or) per agressió a un contrari amb penediment. Suspendre per cinc partits l'entrenador del Soledat B, José Coll Moragues, per insults a l'àrbitre.

Lamentacions  

Aquella eufòria que fins fa poc era comú denominador en tot l'entorn del s'Horta, a poc a poc es va diluint. Resulta que una vegada haver perdut la imbatibilitat i el lideratge en solitari de la categoria, ja que actualment el comparteix amb CE Murer i Escolar, la moral comença a afectar els directius i jugadors. De manera particular al «sumsum» Rafel Roig, que per si de cas ja ha agafat el conseqüent paraigües, per si novament l'equip fracassa avui contra el Santa Eugènia. I encara que es disputi a sa Lleona com a excusa posa que té un caramull de lesionats, entre ells els intransferibles Bujosa i Magaña. Seran excuses de mal pagador?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.