algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Partits del cap de setmana

Alcúdia-Port de Sóller Alcúdia i Port de Sóller s'enfronten aquest cap de setmana, després que a la passada jornada ambdós equips perdessin clarament els seus respectius partits. Els locals tenen en principi una bona oportunitat per refer-se del fort cop que reberen fa set dies al camp del Peguera.
Àrbitre: Munar Gelabert. Hora: 16.00.

Espanya-La Victòria L'Espanya de Llucmajor rep la visita de La Victòria, en una nova oportunitat per aixecar el cap després d'un inici de temporada un poc decebedor, en el qual tan sols ha guanyat dos partits. La Victòria ve de guanyar la setmana passada al Calvià per un ajustat 1-0.
Àrbitre: Ferrer Paredes. Hora: 16.00.

Santa Ponça-Son Roca El líder de la classificació rebrà aquest cap de setmana la visita d'un conjunt que tot i ser a la part més baixa de la taula classificatòria, arriba a aquest partit després d'una contundent victòria la setmana passada i tenen la moral molt alta per enfrontar-se al líder.
Àrbitre: Polo Mas. Hora: 16.00.

Santanyí-Felanitx El Felanitx visita el Santanyí en una oportunitat per sumar punts i continuar el camí dels primers classificats, ja que ho fa en un camp on la majoria d'equips que hi han jugat han tret qualque cosa positiva. El Santanyí ve d'aconseguir un important empat al camp de l'Alaró.
Àrbitre: Moreno Martínez. Hora: 16.00.

Sóller-Montuïri El Montuïri visita aquest cap de setmana el terreny de joc del Sóller, on intentarà continuar amb la bona marxa iniciada en aquest campionat, tot i que la setmana passada va tenir una petita aturada amb l'empat aconseguit a casa davant el cuer Esporles.
Àrbitre: Pascual Guillem. Hora: 16.30.

Calvià-CE Ferrioler El Calvià acull aquest cap de setmana un partit que els pot resultar complicat de resoldre, ja que el rival serà el CE Ferrioler, que arriba amb la moral molt alta després del gran partit i la victòria aconseguida la setmana passada al seu terreny de joc contra el Cardassar.
Àrbitre: Pérez Díez. Hora: 16.30.

Montaura-Casa Miss El Casa Miss Jotul, es troba en un gran moment de forma tal com indica la seva quarta posició a la taula classificatòria, i segur que voldrà continuar amb aquesta bona ratxa aquest cap de setmana a la visita que ha de fer al terreny de joc del Montaura.
Àrbitre: Molina Campuzano. Hora: 16.00.

La Unió-Independent La Unió i Independent duran a terme un partit que els pot suposar tornar a entrar dins la lluita pels primers llocs en el cas dels locals, i desfer-se dels darrers en els segons. Un atractiu partit que arriba després que ambdós conjunts perdessin els partits de la jornada anterior.
Àrbitre: Peña Molina. Hora: 15.45.

Esporles-Alaró Esporles i Alaró protagonitzaran el duel de cuers de la jornada. Amb set i sis punts respectivament, ambdós equips han de menester el triomf de manera urgent per intentar abandonar les darreres posicions, i aquesta és una bona oportunitat per aconseguir-ho.
Àrbitre: Serrano Pérez. Hora: 15.45.

Cardassar-Peguera El Cardassar té al davant aquest cap de setmana un complicat partit per resoldre, amb la visita del Peguera. Els locals intentaran continuar la bona ratxa de les primeres jornades, que es va veure truncada la setmana passada en perdre al camp del CE Ferrioler.
Àrbitre: Albiol González. Hora: 16.00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.