lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Partits del cap de setmana

• Sp. Maonès-At. Balears Sporting Maonès i Atlètic Balears disputaran un dels partits més atractius de la 12a jornada. L'Atlètic Balears, després que diumenge passat va ser superat de forma clara pel Constància, necessita imperiosament els punts per no allunyar-se en excés de les posicions capdavanteres. Els maonesos, que compten amb l'avantatge de jugar a casa, també necessiten els punts.
Àrbitre: Ribot Riera. Hora: 16.45 (avui).

• Manacor-P. Calvià El Platges de Calvià, després d'un excel·lent inici de temporada, sembla patir ara una petita crisi de joc i resultats. Així, el Manacor, malgrat que diumenge passat va ser derrotat per la UE Poblera, és el favorit per adjudicar-se els punts. El conjunt de Mut, amb una mescla de joventut i veterania, compta amb una plantilla equilibrada i ja és un dels grans favorits a una de les quatre primeres places.
Àrbitre: Sánchez Vallès. Hora: 16.00.

• Campos-Alaior El Campos, que diumenge passat només empatà dins el Municipal de s'Arenal, inicià la temporada com un dels favorits per classificar-se per la lligueta d'ascens. El conjunt de Damià Barceló encara no ha donat la real mesura de les seves possibilitats enguany, però tot fa pensar que, tot i que la gran temporada de l'Alaior, el triomf serà pels locals. El partit ha despertat gran expectació a Campos.
Àrbitre: Duarte. Hora: 15.30.

• Eivissa-Gènova Un i altre equip estan destinats a lluitar per aconseguir la permanència sense problemes. Ara per ara, el conjunt de Xisco Ferrer ocupa la 13a posició amb tretze punts i deu partits jugats, mentre que els eivissencs són catorzens amb tres punts menys i un encontre menys. Així, el partit es presenta molt igualat, malgrat que la gespa artificial de Can Misses inclina el partit en favor dels locals.
Àrbitre: Lladó Grau. Hora: 17.00.

• Ferreries-Ferrioler Basta mirar la classificació per endevinar que el Ferreries ho tindrà certament complicat per puntuar. Els menorquins aconseguiren un valuós punt diumenge passat a Magaluf i compten amb l'avantatge que sempre suposa jugar a casa. Així i tot, el Ferrioler té una excel·lent plantilla que pot tornar a guanyar qualsevol rival, tal com ja ha demostrat a la present temporada.
Àrbitre: Pérez Galera. Hora: 16.30.

• Binissalem-UE Poblera Binissalem i UE Poblera es troben igualats a punts a la classificació, però s'ha de considerar que els homes de Miquel Bestard han jugat un partit més que l'equip de Bartomeu Pons. El partit, probablement el més atractiu de la jornada, no presenta un clar favorit. Un i altre equip, que tenen grans individualitats, són capaços del millor i del pitjor com ja han demostrat durant la Lliga.
Àrbitre: Caballero. Hora: 16.30.

• Soledat-Andratx El Soledat, que inicià la temporada com un dels equips que amb tota seguretat perdrien la categoria, ocupa ara la 15a posició amb nou punts. El conjunt de Son Malferit es troba ara pletòric de moral, després que diumenge passat aconseguís un valuós triomf dins el camp de l'Atlètic Ciutadella. L'Andratx, per la seva part, es troba necessitat de punts, ja que fins ara només n'ha sumat sis.
Àrbitre: Puigserver. Hora: 11.30.

• Vilafranca-Arenal El Vilafranca, que inicià la temporada de forma vacil·lant, ocupa ja la setena posició a la classificació amb quinze punts i nou partits disputats. Evidentment, el conjunt de Pep Sansó és molt superior a l'Arenal. Així, tot fa pensar en un nou triomf del Vilafranca. L'Arenal, amb un equip molt batallador, és segur que no donarà cap tipus de facilitats i intentarà mantenir a zero la seva porteria.
Àrbitre: Ropero Mir. Hora: 15.45.

• Pollença-At. Ciutadella Sembla clar que el Pollença és el clar favorit per adjudicar-se els punts en el duel entre pollencins i ciutadellencs. El conjunt local, que totalitza quinze punts en nou partits, és superior a un Atlètic Ciutadella que es troba en una situació molt delicada a la classificació. Els menorquins just han sumat vuit punts i es troben baixos de moral, després que a la darrera jornada el Soledat els guanyàs al seu terreny.
Àrbitre: Martorell. Hora: 15.45 (avui).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.