cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Partits del cap de setmana

• CE Ferrioler-Cardassar El Cardassar té aquest cap de setmana una cita relativament senzilla al terreny de joc del CE Ferrioler, per tal d'intentar atacar el lideratge de la classificació. A més a més, el Cardassar es voldrà refer de l'empat que sumaren a casa seva contra La Victòria la setmana passada.
Àrbitre: Murillo Martínez. Hora: 17.15 (avui).

• La Victòria-Calvià La Victòria i Calvià es troben actualment en una situació molt semblant, ambdós situats a la part intermèdia de la taula, però més a prop de baix que no de dalt, per la qual cosa les victòries són de màxima importància i les derrotes de resultats molt negatius per als seus interessos.
Àrbitre: De la Cámara. Hora: 11.15.

• Son Roca-Montaura El Son Roca intentarà aquest cap de setmana continuar amb el bon joc demostrat la setmana passada, que li va donar com a resultat un important empat al camp de l'Espanya, i ho farà ara rebent el Montaura que arriba amb la moral alta després de la victòria davant l'Independent.
Àrbitre: Fernández Carrió. Hora: 17.00.

• Felanitx-La Unió Felanitx i La Unió es troben ara mateix empatats a punts a la setena i vuitena posició respectivament i d'aquest duel n'ha de sortir un gran beneficiat, sempre i quan no acabi en empat. Així les coses, cap dels dos parteix com a favorit per fer-se amb la victòria final.
Àrbitre: Pérez Granado. Hora: 15.45.

• Montuïri-Esporles El conjunt local no ha de tenir gaire problemes per treure endavant el partit que aquest cap de setmana ha de disputar a ca seva contra l'Esporles, que es troba immers a la part més baixa de la taula classificatòria, i que tan sols ha guanyat un partit enguany.
Àrbitre: Garza Maisanava. Hora: 15.45.

• Peguera-Alcúdia Des de la quarta posició de la taula classificatòria, l'Alcúdia visita aquest cap de setmana el camp del Peguera en un nou intent de continuar la persecució dels llocs capdavanters de la categoria. Els locals arriben a aquest partit després de la derrota al camp de la P.Arrabal.
Àrbitre: Bueno Arribas. Hora: 16.00.

• Casa Miss-Espanya El Casa Miss Jotul té aquest cap de setmana un partit relativament senzill amb la visita de l'Espanya de Llucmajor, que no es troba ni molt manco en el seu millor moment de forma. El conjunt local, per la seva banda, es troba ben situat a la taula classificatòria.
Àrbitre: Lillo Martín. Hora: 16.00.

• Independent-Santa Ponça L'Independent rep aquesta setmana el líder de la classificació, amb el mal sabor de boca que li deixà la derrota de la setmana passada al camp del Montaura. Els visitants per la seva banda volen continuar amb la bona ratxa de joc i resultats que el mantenen a la primera posició.
Àrbitre: Guerrero María. Hora: 11.30.

• Alaró-Santanyí El cuer de la classificació, l'Alaró, rep aquesta setmana el Santanyí, situat tan sols quatre punts per sobre ells, i que a més a més arriben a aquest partit amb l'amarga derrota de la setmana passada al seu terreny de joc davant el Montuïri, per un contundent 0-6.
Àrbitre: Peña Molina. Hora: 15.45.

• Port de Sóller-Penya Arrabal Després d'un inici de temprada bastant bó, el Port de Sóller ha vist com els resultats han anat a menys, i aquest cap de setmana té una difícil papereta per intentar que la situació canviï, ja que la Penya Arrabal continua mostrant-se com un equip molt sòlid i complicat de vèncer.
Àrbitre: Bauzà Martorell. Hora: 16.00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.