algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Cúper: «No pensam en la classificació»

El tècnic digué que «no he pogut veure el penal»

El tècnic del Mallorca, Héctor Raúl Cúper, va comparèixer després del partit a la sala de premsa de l'estadi de Riazor per tal de fer la seva valoració del partit davant els mitjans de comunicació.

El primer que va comentar el màxim responsable tècnic del conjunt mallorquinista va ser una de les jugades claus del partit, el penal que va assenyalar Medina Cantalejo al minut 40: «Jo des de la meva posició no he pogut veure la jugada, no puc dir si ha estat o no penal».

Pel que fa al desenvolupament del partit, Cúper va explicar que «ha estat un partit difícil, teníem un equip molt complicat, amb grans jugadors, com Fran, Djalminha i altres i que si bé ells han tingut més temps la pilota i ens han dominat, no han inquietat gaire el nostre marc. De la nostra banda hem fet una bona feina i hem controlat el desenvolupament del partit». L'entrenador argentí també va comentar el resultat: «en la meva opinió el resultat és bo, no hi ha hagut grans ocasions per part de cap dels dos equips i cadascú ha treballat així com ha pogut» i va afegir que «jo crec que podem donar per bo el punt aconseguit, ja que tot el que sigui sumar, i més si és en camp contrari, és positiu».

Quant als objectius d'enguany i al sostre de l'equip, Cúper va explicar que «nosaltres no pensam en el lideratge, ni en el segon lloc, nosaltres no preparam els partits mirant la taula de classificació, sinó que nosaltres plantejam i jugam contra rivals» i també va comentar que «nosaltres no tenim previst cap sostre, volem anar sumant punts i al final ja veurem on som». Finalment, el tècnic mallorquinista va comentar unes paraules del president Guillem Reynés que recorden que l'objectiu és la permanència: «jo crec que el que vol dir el president és que la prioritat del Mallorca, per aquesta temporada és la permanència i que després ja ens plantejarem altres fites» i va sentenciar que «la humilitat és molt important per a nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.