algo de nubes
  • Màx: 15.62°
  • Mín: 7.61°
15°

Mallorca i Atlètic de Madrid juguen avui un partit de retrobaments

Valerón, Mena, Biagini i Paunovic s'enfronten als seus exequips en el partit entre Mallorca i Atlètic

El Reial Mallorca afronta, tres dies després, un altre compromís important, aquest cop del campionat de Lliga. A partir de les 17.00 hores, i sota la direcció d'Ansuátegui Roca, el conjunt que entrena Héctor Cúper s'enfrontarà amb un Atlètic de Madrid que arriba al partit després d'encadenar dues victòries consecutives (Tenerife i CSKA de Sofia), i que ve amb l'atractiu del retorn de Juan Carlos Valerón i Óscar Mena al Lluís Sitjar.

Héctor Cúper ha convocat per a aquest partit desset jugadors, per la qual cosa un d'ells s'haurà de quedar sense vestir de curt. La llista de convocats la formen els mateixos homes que viatjaren a Brussel·les per jugar contra el Racing Genk a excepció de Carlos, que es queda fora de la llista. Així, els 17 homes convocats són Roa i Leo Franco com a porters, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler i Fernando Niño, Engonga, Carreras, Paco Soler, Stankovic, Lauren, Arpón i Paunovic com a migcampistes i els davanters Ariel Chupa López, Dani i Biagini. L'onze inicial podria ben bé ser el mateix que va utilitzar a Brussel·les, en el qual destacava la presència de Paunovic i Biagini. D'aquesta manera, l'equip titular podria ser el format per Roa, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Lauren, Stankovic, Paunovic, Biagini i Dani.

El tècnic argentí valorà el partit d'avui i el rival que tindran al davant, i destacà l'absència del brasiler Juninho i la presència de Mena i de Valerón. «La baixa de Juninho és important per ells, però tenen jugadors que el poden suplir perfectament, com és el cas del mateix Juan Carlos Valerón», explicà Cúper.

Precísament Cúper va fer referència a Valerón i a Mena, que retornen a l'estadi que els donà a conèixer a tot Espanya, i deixà clar que a l'hora del partit els veurà com a dos rivals més, sense que l'amistat que mantenen influeixi per res.

Pel que fa al rival, Cúper també destacà el bon estat de forma en què es troba Kiko, de qui avisà que hauran d'anar molt alerta. «Haurem d'anar molt alerta per evitar les genialitats de Kiko. Passa per un moment molt bo, però així i tot no és tot l'Atlètic de Madrid, ja que cap jugador és l'ànima o imprescindible en un equip», matisà el tècnic argentí del R. Mallorca.

Cúper manifestà que l'equip madrileny té molts arguments per guanyar qualsevol partit. «Exerceixen una pressió molt forta al mig del camp, tota la plantilla és d'enorme qualitat, el desequilibri que aporten Valerón i Kiko i la força de Mena, són raons de pes per guanyar qualsevol partit», explicà l'entrenador mallorquinista.

Precisament quant als dos jugadors exmallorquinistes, Cúper destacà la seva aportació a l'equip i avisà del perill que tenen. «Sabem com juguen i hem d'extremar les precaucions», digué.

Tot i venir de jugar un partit molt tens i lluitat contra el Racing Genk belga corresponent als vuitens de final de la Recopa, l'entrenador mallorquinista explicà que en principi tots els jugadors estan disponibles.

Roben material a Son Bibiloni

A mitjan entrenament del dia d'ahir a Son Bibiloni, va comparèixer la Policia municipal. La raó no era cap altra que confirmar la denúncia presentada pel Reial Mallorca pel robatori de roba i material d'entrenament, que cada dia queda emmagatzemat a les casetes que hi ha instal·lades a Son Bibiloni. Aquesta no és la primera vegada que passa, tal com explicà Mateu Alemany. «És la segona vegada que ens passa. Hem presentat la pertinent denúncia a la Policia, i haurem de pensar a reforçar els panys de les casetes, perquè no hi ha cap altra solució», explicà el conseller delegat del Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.