muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Futbol Insular

Els membres del Comitè Regional de Competició prengueren les següents decisions: a Primera Regional, suspendre per dos partits Miquel Sastre (Porreres), Josep Cañellas (Santa Eugènia), Jordi Quintana (Llosetí) per agressió a un contrari amb penediment. Un partit a Onofre Crespí (UE Poblera) per menysprear l'àrbitre, i Rafel Fuentes (Algaida) per fer la traveta a un contrari en clara jugada de gol. Donà el partit At. Balears-Pollença com a guanyador als locals per 3-0, per presentar-se el Pollença amb nombre insuficient de jugadors, imposant una sanció econòmica i condemnant al pagament de la indemnització corresponent. Resultat informació partit UE Collera-S'Arracó: donar el partit per acabat amb el resultat de 5-1 a favor dels locals. Suspendre per un partit el delegat Juan Esteva (S'Arracó) per incompliment de les seves obligacions. Suspendre per un partit el jugador del S'Arracó, Juan Castelló i Jose Basalduch per doble amonestació i Janus Lewandowski Iñigo (S'Arracó) per tomar un contrari fora de l'àrea de penal.

Segona Regional  

Tres partits de sanció a Rachid Loukili (Campanet) per agredir un contrari i Joan Oliver (Rotlet Molinar) per desconsideració greu a l'àrbitre. A Jaume Socias (Platges Can Picafort) per desconsideració greu contra un assistent del col·legiat. Dos partits de sanció a Antonio Santos (Son Ferrer), Eladio Porras (Colònia), per agredir un contrari amb penediment. Un partit a Juan Campoy (Son Cladera), Francisco Font (Beta), Abraham Moreno (Rotlet Molinar), Antonio Martínez (Barracar), Joan Duran (Campos) per doble amonestació. Joan Ros (Rotlet Molinar) i Pedro Mas (Colònia) per menysprear l'àrbitre. A Tercera Regional, suspendre per dos partits Damaso Almodovar (Cala d'Or) per actuar de forma violenta. Un partit a Antoni Verger (Montuïri), Rafel Serrano (Cala d'Or), Llorenç Rotger (Sant Jordi), Juan Prats (Bea sa Pobla) per doble amonestació i menyspreu a l'àrbitre. Anul·lar el resultat del partit Montaura-Alcúdia i considerar-ne guanyador el Montaura per tres a zero, per alineació indeguda del club alcudienc, al qual s'imposa sanció econòmica amb advertiment d'expulsió. Suspendre per tres mesos i una setmana el delegat de l'Alcúdia, Wolfgang Barnola, per ser el responsable de l'alineació indeguda.

Miquel Nadal  

Dotze del migdia sobre el que queda de gespa artificial del Miquel Nadal, compromès partit oficial de Lliga d'Honor entre el Mallorca i el Mercantil de Sabadell. Compromís repetim per als efectius de Tomeu Llompart, si d'una vegada per totes no aixequen el cap i demostren positivament el que són capaços de dur a terme. Ha arribat l'hora que els Robles, Josep Suau, Buades Amate, etc., sense desmerèixer la resta, deixin patent davant els seus fidels incondicionals que el que ha succeït fins ara es limita a falta, moltes vegades, d'experiència, i que a partir d'ara no tornarà a succeir. Repetim que serà a partir de les dotze d'avui matí, quan arranqui el partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.