nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Partits del cap de setmana

• Peguera-La Victòria El conjunt del municipi de Calvià compta amb un equip jove i amb qualitat, però no té res a veure amb l'onze de l'any passat. La Victòria, malgrat que tampoc no ha iniciat bé la Lliga, compta amb un equip més experimentat. Així, el partit es presenta molt obert.
Àrbitre: Baldo Amengual. Hora: 18.00 (avui).

• Alcúdia-Independent L'Alcúdia ha confeccionat un equip per aconseguir l'ascens a Tercera Divisió, però no ha iniciat tan bé com s'esperava la temporada. En qualsevol cas, els locals no tindran problemes per sumar tres punts més, malgrat que l'Independent juga millor fora del seu terreny de joc.
Àrbitre: Martorell. Hora: 17.00 (avui).

• Calvià-Alaró El fet de jugar a casa fa favorit el Calvià. Els locals, que ocupen la desena posició a la classificació, rivalitzen amb un Alaró molt necessitat de punts. Els visitants intentaran guanyar a totes passades per sortir de la difícil situació en la qual es troben ara mateix.
Àrbitre: Polo Mas. Hora: 18.00 (avui).

• Montaura-Sóller El conjunt de Mancor, després de guanyar la setmana passada dins Esporles, afronten el partit pletòrics de moral. Els sollerics, per la seva banda, no es troben en el seu millor moment, després d'empatar a Can Maiol amb l'Espanya. Així, els locals són els favorits.
Àrbitre: Pascual. Hora: 16.15 (avui).

• La Unió-Santanyí El conjunt d'Establiments, que ha fet un excel·lent inici de temporada, no tindrà, previsiblement, cap dificultat per superar el Santanyí. Els visitants, que només han sumat tres punts, són ara per ara tremendament inferiors a La Unió. Ara bé, al futbol tot és possible.
Àrbitre: Molina. Hora: 16.30 (avui).

• P. Arrabal-Son Roca El conjunt de Santa Catalina no tindrà, previsiblement, cap problema per superar el Son Roca i sumar tres punt més. La Penya Arrabal està fent una gran campanya i es troba en un moment dolç de joc. El Son Roca, en un mal moment, ho tindrà molt complicat.
Àrbitre: Moreno Martínez. Hora: 20.00 (avui).

• Cardassar-Felanitx El conjunt de Sant Llorenç, després de molts anys a Tercera Divisió, s'ha acoblat perfectament a la nova categoria i acumula triomfs. Líder, amb cinc victòries i dos empats, tot fa pensar que no ha de tenir gaire dificultats per guanyar aquest partit.
Àrbitre: Ropero Mir. Hora: 17.00 (avui).

• Espanya-Montuïri El partit es presenta força interessant, ja que un i altre conjunt necessiten el triomf. El Montuïri, que ara ocupa la sisena posició, ha de guanyar per continuar a prop de la posició d'ascens directe, mentre que una derrota deixaria els llucmajorers en una situació crítica.
Àrbitre: Bueno. Hora: 17.30 (avui).

• Santa Ponça-Esporles No hi ha color. El duel entre el Santa Ponça, un dels més sòlids aspirants a l'ascens, i l'Esporles, que tan sols ha sumat tres empats en set partits, es decantarà cap els locals. Qualsevol resultat que no fos una clara victòria local seria una gran sorpresa.
Àrbitre: Serrano. Hora: 18.00 (avui).

• P. Sóller-Casa Miss Un i altre conjunt, després de la disputa de set jornades, es perfilen com a aspirants a jugar la lligueta d'ascens a Tercera Divisió. El fet de jugar sobre l'herba artificial de Can Maiol, evidentment, dóna un cert avantatge als locals, malgrat que no ho tindran gens fàcil.
Àrbitre: Gómez Alcantara. Hora: 17.00 (avui).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.