algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Futbol Insular

Partit clau, i el més interessant de la jornada, el que tindrà lloc en el Poliesportiu de Sta. Ponça, entre el conjunt titular i l'actual líder, la Unió. Un líder que, si miram la classificació de la veritat, el podem considerar teòricament provisional, tenint en compte que el conjunt de Cas Vicari té un partit més que el conjunt amfitrió i la classificació situa els dos rivals d'avui amb dos punts d'avantatge al favor del quadre de Palma. Quinze dies de descans han servit per tal que Tolo Vich hagi pogut recuperar alguns efectius, que es confia que per aquest partit puguin col·laborar de manera efectiva i sense cap inconvenient. Un partit que començarà a les set i mitja. Un horari poc usual obligat pels assumptes laborals que afecten els efectius del Sta. Ponça. L'àrbitre nomenat per tan important confrontació, Baldo Amengual.

«Moferes de Calvià»  

Per primera vegada en l'actual campionat, el Sóller entrenat per Juan López Castillo actuarà lluny del seu ambient. Ni més ni menys a Calvià, on el conjunt amfitrió, encoratjat per la gran victòria de diumenge passat contra l'Esporles, està previst que vulgui prolongar la gran regularitat i situar-se en el cas d'aconseguir la victòria fer-se amb els llocs dels «gallets» de la classificació. Hora assenyalada per començar les hostilitats, 18 hores, arbitratge de Nadal Riera.

Dia de l'entrenador  

Continuam un dia més fent referència al dia de l'entrenador que se celebrarà el proper dissabte dia 3 d'octubre, i que culminarà amb un sopar de companyerisme que tindrà lloc en el Casino Palladium de Magalluf. Tenen prevista l'assistència el president nacional, Cobo, com així mateix representants dels col·legis de Catalunya, Andalusia i Castella-la Manxa. L'acte començarà a les nou del vespre.

«Es Garroveral»  

Simplement per recordar als aficionats tornam a repetir que avui matí a partir de les onze i mitja es disputarà en el camp des Garroveral el partit de Tercera Divisió entre el Gènova i l'Atlètic Balears. Un partit que, segons qui sigui el guanyador, obligarà a haver de reestructurar la classificació. Pascual Guillem és el col·legiat nomenat per a un partit tan espectacular.

Penya Arrabal  

Matinal lluminosa encara que sigui deslluïda pels niguls tan habituals en aquestes dates. Ens referim a la gran diada futbolística que tindrà lloc a partir de les nou i mitja, amb ocasió del gran derbi juvenil de Lliga Autonòmica, entre Penya Arrabal i La Salle. A continuació, amb els ànims en ebullició, les formacions titulars de Regional Preferent de la Penya Arrabal de Felanitx botaran al rectangle disposats a oferir noranta minuts d'espectacle, que ben segur serà presenciat per la massiva assistència d'aficionats, tal com va succeir en cada confrontació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.