algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Partits del cap de setmana

• Ferrioler-Casa Miss No ha començat gaire bé la temporada el Ferrioler, que després de cinc jornades disputades es troba en la dessetena posició a la classificació. Demà es trobarà davant el Casa Miss Jotul que conrinua sent un dels favorits a ocupar una de les primeres places.
Àrbitre: Pérez Dies. Hora: 18.00.

• Penya Arrabal-Felanitx L'ascendit Penya Arrabal ha iniciat bastant bé la temporada i s'ha erigit com un equip molt complicat de batre. Davant es trobarà el Felanitx, que espera que aquesta temporada tengui una mica més de sort. La victòria local seria el resultat esperat.
Àrbitre: Guerrero Maria. Hora: 11.30.

• Cardassar-Montuïri El Cardassar vol demostrar que el descens de la temporada passada va ser un accident i està disposat a recuperar la Tercera Divisió en només una temporada. Ja és líder pero demà tindrà davant el Montuïri, un bon equip que vol ascendir també enguany.
Àrbitre: Ferrer Paredes. Hora: 16.30.

• Espanya-Esporles Curiós duel de cuers el que es produirà demà a Llucmajor. Espanya i Esporles, dos darrers classificats, dirimiran quin és el pitjor equip d'aquest inici de temporada. Cap dels dos equips no ha aconseguit encara cap victòria i pràcticament coneixen els seus partits per golejades.
Àrbitre: Peña Molina. Hora: 17.00.

• Santa Ponça-La Unió Autèntic partit de la jornada el que disputaran en el municipal de Santa Ponça, l'equip presidit per Felipe Domínguez i el líder de la regional Prefernt, La Unió. Aquesta jornada podria haver-hi canvi de líder, encara que els visitatans s'estan mostrant molts forts.
Àrbitre: Baldo Amengual. Hora: 19.30.

• Port de Sóller-Independent Un renovat i potent Port de Sóller rep la vista aquesta jornada de l'Independent, un equip recent ascendit de Primera Regional que potser estigui notant massa el canvi de categoria. Els sollerics són favorits per aconseguir la victòria, que els podria acostar al lideratge.
Àrbitre: Bueno Arribas. Hora: 18.00.

• Alcudia-Alaró Important va ser la victòria a domicili que va aconseguir l'Alcúdia diumenge passat davant el poderós Montuïri. Els locals esperen continuar la ratxa i guanyà demà l'Alaró, un conjunt que a mesura que passi la jornada de ben segur que agafarà el ritme de la competició.
Àrbitre: Serrano Pérez. Hora: 18.00.

• Calvià-Sóller Partit molt interessant el que es jugarà a Calvià demà diumenge entre l'equip local i el Sóller. Els de la vall ho tindran complicat per recuperar tot el que han perdut enguany, però de be segur que faran tot el possible. El Sóller és setè a la classificació i el Calvià, onzè.
Àrbitre: Nadal Riera. Hora: 18.00.

• Montaura-Santanyí Un altre dels duels entre equips de la part baixa de la classificació. El Montaura encara no coneix la victòria en quatre partits disputats, i el Santanyí només ha assolit un triomf en cinc partits jugats. Per això de jugar de local, el Montaura té les de guanyar.
Àrbitre: Garza Maisanava. Hora: 17.00.

• Peguera-Son Roca Partit interessant el que disputaran a Peguera, l'equip local davant el Son Roca. Un partit entre dos rivals separats per només un punt a la taula classificatòria. Per això que juga de local, el Peguera surt com a favorit per aconseguir els tres punts en joc.
Àrbitre: Murillo Martínez. Hora: 17.00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.