algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

La cinquena jornada estarà marcada pels dos derbis menorquins

El líder Platges visita el Municipal de sa Pobla

La cinquena jornada del campionat de Tercera Divisió estarà marcada per la disputa dels dos derbis menorquins.
Per una banda, i avançat avui dissabte, el Ciutadella rebrà l'Sporting Maonés, en un partit en el qual no només la rivalitat esportiva està en joc. Les dues localitats més representatives de Menorca viuran un enfrontament que promet ser apassionant.

L'altre derbi de la jornada el jugaran a Alaior l'equip local i el Ferreries. Els visitants arriben amb la moral que dóna una golejada com la inflingida la passada jornada a l'Arenal.

D'altre banda, destaca el partit que jugaran al Municipal de sa Pobla, la U.E Poblera i el líder Platges, un líder que mirarà de recuperar els positius que es va deixar a casa fa una setmana.

Mentrestant, l'Atlètic Balears té la intenció de continuar el seu procés d'aproximació al cap de la classificacció a Es Garroveral, on l'espera un Gènova que s'està convertint en una de les revelacions del campionat. Parlant de revelacions, tampoc no convé obviar un interessant, almenys a priori, Vilafranca-Binissalem, ambdós en hores baixes. Dos equips que la temporada passada es varen erigir com els conjunts més destacats.

Però per avui també s'ha avançat un altre partit, serà el que disputaran els equips del Penya Santa Eulàlia i el Ferrioler. Un partit emocionant que servirà per tornar a examinar el vertader potencial del renovat Ferrioler. Un equip que s'ha reforçat molt enguany i que té moltes coses a dir en aquesta Tercera. El partit s'iniciarà a partir de les sis de l'horabaixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.