cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La tercera jornada es disputa avui a l'ombra del Madrid-Barça

El partit entre els dos grans va ser l'únic que es va avançar a dissabte

El gran derbi d'anit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona ha marcat clarament aquesta tercera jornada de Lliga en el campionat de Primera Divisió. Així, l'interès avui diumenge se centrarà en allò que puguin fer els equips que persegeuixen el conjunt blanc en la classificació.

El Saragossa, que ara mateix és segon i que comptabilitza dues victòries en els dos partits fins ara disputats, visitarà el camp de Mendizorroza per enfrontar-se amb l'Alabès. El conjunt de Vitòria debutarà així en el seu estadi a Primera Divisió, després que el partit inaugural de la Lliga el va haver de jugar a San Mamés a causa de les obres de condicionament del seu feu habitual. L'encontre començarà a les cinc i mitja.

El Mallorca, tercer en la classificació, retrà visita a Anoeta per enfrontar-se, a partir de les 19 hores, a la Reial Societat, que només coneix l'empat en aquesta Lliga. Mentre que l'Oviedo, quart amb quatre punts, rebrà el Tenerife en el Carlos Tartiere (18.30). El Deportivo, també amb quatre punts en el seu compte, viatja fins a Salamanca on mirarà de continuar invicte (18.00).

Un dels duels més interessants d'aquesta tercera jornada serà el que enfronti a Montjuïc, a partir de les 19.30, l'Espanyol i l'Atlètic de Madrid, que servirà per valorar els possibles progressos en el seu joc dels homes d'Arrigo Sacchi, en teoria, uns dels candiadats al títol de Lliga.

Apassionant es preveu també el derbi regional que enfrontarà a Mestalla el València, de Caludio Ranieri i el davanter Adrien Illie, i el modest Vila-real (19.00).

La jornada la completen els següents partits: Celta-Valladolid, Extremadura-Athletic i Racing-Betis, tots a partir de les set de l'horabaixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.