muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Madrid i Barça afronten el derbi amb la moral alta

Reial Madrid i Barcelona arriben al derbi d'avui amb la moral molt alta, després dels èxits aconseguits dimecres a la Lliga de Campions davant l'Inter i el Manchester, respectivament.

Enguany el «partit del segle» arriba molt aviat, a la tercera jornada, i amb la ressaca europea. Això ha evitat les polèmiques que habitualment es generen al voltant d'aquest partit, al marge del problema del Reial Madrid per ubicar tots els seus socis a les remodelades grades del Santiago Bernabeu i la sanció a Roberto Carlos.

El Reial Madrid entrenà ahir a porta tancada a la ciutat esportiva, i, posteriorment, Hiddink donà la llista de 19 convocats per al partit contra el Barça, entre els quals no hi ha Suker, que continua recuperant-se de la seva lesió.

Hiddink afirmà que la recuperació dels jugadors per l'esforç realitzat dimecres contra l'Inter «va per bon camí» i no el preocupa.

Barça

L'entrenador del FC Barcelona, Louis van Gaal, va donar ahir al matí la llista de convocats, en la qual el davanter Patrick Kluivert i el defensa Mauricio Pellegrino són les dues novetats respecte del partit contra el Manchester United.

Xavi Hernández i Óscar García deixen així el seu lloc a Kluivert i Pellegrino, que no estan inscrits per a les competicions europees. També es quedaran a Barcelona els lesionats Miquel Àngel Nadal, Pep Guardiola, Albert Celades, Amunike i Bogarde, que continuen en procés de recuperació. Sobre l'onze inicial, sembla que serà el mateix que empatà a Manchester amb les incorporacions de Kluivert i Pellegrino en substitució d'Andersson i Abelardo.

Alineacions probables: Reial Madrid: Illgner, Panucci, Hierro, Sanchís, Jarni, Redondo, Seedorf, Savio, Raúl, Mijatovic i Morientes.
Barcelona: Hesp, Luis Enrique, Pellegrino, Reiziger, Sergi, Cocu, Giovanni, Rivaldo, Figo, Kluivert i Zenden.
Àrbitre: Antonio Jesús López Nieto (Col·legi andalús).
Camp: Santiago Bernabéu.
Hora: 21.00 hores (TV3, C9 i La 2)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.