algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
16°

Partits del cap de setmana

El duel de «gallets» entre el Sóller, principal aspirant al títol, i Cardassar, actual líder de la classificació, és el més atractiu de la cinquena jornada de Lliga de la Regional Preferent.

Els de Sant Llorenç sumen tres victòries en quatre partits i encara roman invicte en el que es du de campionat. El Sóller només va perdre el derbi contra el Port i no vol tornar a ensopegar per tal de fer-se com més abans millor amb el lideratge. En definitiva, un partit apassionant el que es jugarà a la Vall.

Un altre dels que s'han esmentat com a favorit per al títol, el Montuïri, rep l'Alcúdia amb la intenció de continuar la seva aproximació al primer lloc, mentre que La Unió, tercer classificat, tindrà com a rival un fluix, fins ara, Montaura. En un partit en el qual els de Mancor miraran de donar la sorpresa.

El Port de Sóller visita Felanitx i el Recreatiu La Victòria viatja a sa Pobla per veure's les cares amb el Casa Miss Jotul.
A la part baixa de la classificació destaca el duel de coers, Santanyí"Espanya.

• Alaró-Penya Arrabal L'únic partit que es jugarà avui dissabte enfrontarà dos equips que estan protagonitzant dos inicis de campionat totalment diferents. Mentre que els penyistes, recent pujats, han començant d'allò més bé, els locals encara miren d'adreçar el seu rumb.
Àrbitre: Martín García. Hora: 18.00.

• Son Roca-Ferrioler El Son Roca, onzè a la classificació, rep un Ferrioler que encara està intentant adaptar-se a la nova categoria i que repeteix fora camp, després de visitar el terreny de joc de L'Antoniana del Camp Rodó, on va donar la sorpresa guanyant l'Independent.
Àrbitre: Pérez Granado. Hora: 18.00.

• Felanitx-Port de Sóller El Port de Sóller va pel bon camí i ho vol aprofitar en la seva visita al camp d'un Felanitx que, situat a la meitat de la llista classificatòria, mirarà de continuar a la zona tranquil·la. Els sollerics compten amb un parell de baixes respecte de l'equip titular.
Àrbitre: Caballero Àlvarez. Hora: 17.00.

• Sóller-Cardassar Partit estel·lar de la cinquena jornada que enfronta el líder de la classificació, fins ara intractable, i un Sóller situat al sisè joc de la classificació i que vol estar com més aviat possible al seu capdavant i fent bona la seva condició de «gallet» de la categoria.
Àrbitre: González Navarro. Hora: 18.30.

• La Unió-Montaura Partit, en teoria fàcil, de La Unió en el seu camp i contra un Montaura que ocupa els darrers llocs i que encara no sap el que és guanyar un partit de Lliga en la present temporada. Els locals cercaran la victòria i esperaran l'errada dels dos primers classificats.
Àrbitre: Bueno Arribas. Hora: 17.30.

• C.M Jotul-La Victòria Partit interessant entre dos conjunts que tenen com objectiu apropar-se als llocs privilegiats de la classificació de Regional Preferent. De moment romanen a la part mitjana alta. Promet ser un duel molt disputat. Els poblers varen descansar la setmana passada.
Àrbitre: Polo Mas. Hora: 16.30.

• Independent-Peguera Cap dels dos conjunts no està per berbes. Situats al setzè i catorzè lloc respectivament, només han aconseguit una victòria als quatre partits que fins ara han disputat. El Peguera hauria de començar a remuntar si vol estar a la part alta de la classificació.
Àrbitre: Lillo Martín. Hora: 11.30.

• Montuïri-Alcúdia Després de rebre una contundent derrota a s'Arracó davant el Penya Arrabal (4"2), el Montuïri no es pot permetre el luxe de tornar a fallar davant l'Alcúdia. En teoria estam davant uns dels enfrontaments més descompensats de la cinquena jornada.
Àrbitre: Guardiola Rotger. Hora: 18.00.

• Santanyí-Espanya El que és a la coa i el penúltim es juguen més que tres punts, donada la necessitat que tenen tots dos de sortir com més prest millor del pou en què són ficats. El Santanyí intentarà sumar el seu primer punt de campionat davant d'una afició que no deixa de fer costat als seus.
Àrbitre: Molina Campuzano. Hora: 18.00.

• Esporles-Calvià Després de la golejada soferta a Sant Llorenç del Cardassar (5"0), l'Esporles intentarà reviscolar davant la seva afició i de passada sortir dels darrers llocs de la classificació. El Calvià viatja a la Tramuntana amb la intenció de treure qualque cosa positiva.
Àrbitre: Gómez Alcántara. Hora: 17.30.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.