nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

Futbol insular

Pocs eren els incondicionals del conjunt de l'Estadi Balear que s'imaginaven que l'equip perdria la seva condició d'invicte a la tercera jornada. I molt menys davant un rival tan inferior, tot i que que el partit es va disputar fora de l'Estadi Balear. I el més greu és que el resultat d'aquest partit no ha pogut ser més desfavorable, ja que a més de patir l'equip l'expulsió de Loren, resultaren seriosament lesionats Llistó i Dani. Dos davanters, que molt li costarà a Miquel Crespí el fet de poder substituir-los. I a la vista tenim primerament l'Andratx i quatre dies després, concretament el dia 24, la tornada de la Copa Federació contra el Vilafranca. Com que la il·lusió i la moral fan remoure les mateixes muntanyes, malgrat tanta precarietat, es confia que ben aviat tot tornarà a desenvolupar-se satisfactòriament. Ja que acabam de referir-nos al conjunt de l'Estadi Balear, estam en condicions d'avançar el que molt aviat serà un fet, la presentació oficial dels diferents patrocinadors de l'entitat. Firmes totes elles de molt prestigi, així com són, Trablisa, ACP i Iclima.


Penyal Arrabal
Encara es recorda l'èxit multutidinari que va tenir la presentació oficial de les diferents plantilles de la Penya Arrabal. Document gràfic que publiquen avui dimecres els nostres estimats companys d'Ultima Hora. Quaranta-vuit hores després, l'apoteosi es va tornar a gaudir a Can Valero, després d'aconseguir derrotar el conjunt que prepara Lluís Ramburgo, el gallet de la categoria preferent, el Montuïri. Un partit que va tenir èxit a tots els nivells, tant esportius com econòmics, ja que el total de la taquilla va ser de vuitanta-mil pessetes, mes vint-mil de l'habitual sorteig, ja ens diran si no va ser un èxit total. Tenint en compte que els més de quatrecents associats no varen haver de passar per taquilla. I mentre, el joiós «europeixeter» no baixa el preu de la llampuga.


Partits avançats
Bastants seran els partits que s'avançaran a dissabte dia 19. A Regional Preferent; l'Alaró"P. Arrabal, començarà a les 18.00. A Segona Regional; P. Can Picafort"Cas Concos, començarà a les 17.30 i el S. Jordi"Consell, a la mateixa hora. A Tercera Regional, el Sineu"Sencelles, a les 17 hores i el Montuïri"J.Can Picafort a les 17.30. Els restants de totes les categories es jugaran diumenge.


Sentit condol
Al nostre bon amic Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, per la mort de la seva mare, Francisca Joan Oliver, fet que va succeir dia 14 passat. El funeral que ahir vespre es va celebrar a l'església parroquial de Son ferriol va ser multitudinària, tant varen ser els amics i coneguts que volgueren fer costat al bon amic en aquells moments tant trists per als seus familiars. No cal dir que aquesta redacció d'esports vol fer arribar al tribulat Gaspar la seva condolència més sincera i afectiva. (e.p.d).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.