algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
14°

Recopa d'Europa: Camí de la victòria

El Mallorca viatjà ahir a Escòcia, on jugarà demà contra el Heart of Midlotian

Paunovic és la gran novetat. La lesió d'Ibagaza ha deixat el camí lliure al iugoslau per entrar per primera vegada en la llista de convocats d'Héctor Cúper per a un partit oficial del Reial Mallorca, i aquest ha coincidit amb el del debut del club vermelló a Europa.

L'entrenador mallorquinista convocà finalment 18 jugadors, tal i com estava pevist, en una llista que conformen Carlos Roa i César Gálvez com a porters, Xabier Olaizola, Marcelino Elena, Gustavo Siviero, Miquel Soler i Fernando Niño com a defenses, els migcampistes Vicente Engonga, Lauren Bisan, Paco Soler, Iovan Stankovic, Veljko Paunovic, Oscar Arpón i Lluís Carreras i amb Dani, Leo Biagini, Ariel Chupa López i Carlos Domínguez com a davanters.

Així, dos d'aquests homes hauran de quedar a la grada durant la disputa del partit contra el Heart of Midlotian escocès, però per a algun d'ells, el sol fet d'anar convocat ja és motiu d'alegria. Aquest és el cas del iugoslau Paunovic, que entra per primera vegada a la llista després de demanar-ho per activa i per passiva. «Estic molt content, perquè a la fi puc entrar en una llista de convocats per a un partit oficial, que era el que jo volia. Ara esper poder jugar, i així acabar de complir el meu objectiu», manifestà el migcampista. La lesió d'Ariel Ibagaza ha obert les portes al centrecampista iugoslau, que de totes maneres vol deixar clar que desitja al seu company argentí que es recuperi com més aviat millor, i que no li agrada el fet que a causa de la lesió d'un company ell pugui entrar a la llista de convocats. «Lament molt el que ha passat a Ibagaza i esper que es recuperi el més aviat possible de la lesió. No m'agrada que sigui per aquesta raó el fet que acabi entrant a la llista de convocats, i confii que mai més no tengui cap lesió com aquesta», sentencià Paunovic.

Olaizola

Per una altra banda, el defensa basc Xabier Olaizola viatjà cap a Escòcia infiltrat a l'espatla, lesionada durant el partit contra l'Espanyol per un fort cop, i continua sent dubte per al partit de demà, tot i que el futbolista confia a poder jugar. «M'han infiltrat però esper que per a dijous no m'ho hagin de tornar a fer. Estic content per l'evolució que he tingut en un dia. La meva intenció és jugar dijous, i faré tot el possible per fer-ho. Si no és que m'és completament impossible ho deixaré anar, i si fa falta infiltrar-me una altra vegada ho farem però esper que no sigui així», sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.