cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Futbol insular

Tot arriba en aquesta vida, Tant el millor com el pitjor. I paraula que la cosa a la qual ens intentam referir no pot ser més bona. És segur que superarà tots els rècords coneguts. Ens referim a la presentació oficial de totes les plantilles de la Penya més carismàtica de Balears com és la Penya Arrabal, una entitat conformada per una parella que encapçala la directiva, com són Toni Planas i Joan Torres, mentre que Llorenç Verger fa funcions de secretari. El responsable de controlar els molts d'ingressos és Jaume Romaguera i el coordinador general, Santi Tomàs. Participen també ocupant algunes «conselleries» Pere Colombàs, Joan Serentill, Pere Pujol, Juan Jaume, Rafel Xamena, Antoni Garcías, Sebastià Chacopino, Joan Salvà, Jaume Llinàs, Baltasar Joan, «Pipo» Monserrat i en Mateu. Tots ells seran avui horabaixa, endiumenjats de punta en blanc, a la tribuna oficial, disposats a presenciar la desfilada multicolor de totes les plantilles i, a la vegada, amb curiositat d'escoltar amb molta atenció els discurs-míting que pronunciarà l'únic capaç de fer vibrar l'afició, com és l'europeixeter Joan Torres. Posteriorment, es disputaran uns quants partits de forma simultània entre els components més petits de tan carismàtica Penya. Com és natural, l'escenari seran les modernes instal·lacions del polígon de Can Valero, on està ubicat el camp municipal de la Penya Arrabal.


Atlètic Rafal
Felip Gómez, flamant president de l'Atlètic Rafal, ens ha fet arribar un escrit-convidada perquè poguem ser testimonis personals de la presentació oficial de les tretze plantilles que en l'actualitat té sota la seva responsabilitat el reestructurat club des Rafal. En aquesta popular barriada, la pedrera d'al·lots és inesgotable i la prova es pot veure els capvespres per qualsevol aficionat que faci una volta per les instal·lacions del carrer Verge de Monserrat. L'acte comptarà igualment amb sorteigs d'una mountain bike, una televisió... Així mateix hi haurà un gran berenar, on podran participar tots els assistents. Nota destacada d'aquesta fantàstica presentació és la plantilla de l'escoleta, formada per nins de quatre i cinc anys, que resulta ser un pur espectacle. Prometem que val la pena.


Àrbitres Primera Regional
Els col·legiats que dirigiran els partits de la propera jornada són els següents: Pla de na Tesa-s'Arracó (Soro Pérez), Algaida-UE Collera (Ramon Cruz), Portocristo-Escolar (Sarrión González), La Victòria-Port de Pollença (Ferrer Perelló), Murer-S'Horta (Serra Crespí), Llosetí-Artà (Serra Vila), Xilvar-Santa Eugènia (Sureda Cuenca), At. Balears-Cala Millor (Corrales González) i UE Poblera-Porreres (Carrillo Losada).


Comitè de Competició
El jutge únic del Comitè decidí sancionar amb un partit G. Morro (Pollença), J. Reynés (Ferreries), G. Olvera (Alaior) i R. Janer (Vilafranca) per distints motius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.