cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Futbol insular

Moltes vegades el fet de no estar ben informat pot conduir al perill de cercar una autèntica polèmica. Ens referim al contenciós existent en el col·legi arbitral entre el president, Pep Domènech amb qui era vicepresident, Anselmo Martín Franco, i l'àrbitre descendit a la categoria B provinent de la A, Joan Armenta. És un fet que ja comença a avorrir la posició d'aquests dos darrers contra l'actual staff del Col·legi. Divendres 28 d'agost, (no divendres 4 de setembre), va tenir lloc l'habitual reunió entre els membres que composen la directiva del Col·legi d'Àrbitres. Deu varen ser els assistents. Podem donar noms i llinatges. Per evitar malgastar el poc espai que tenim ens limitarem a fer constar que en un moment de l'esmentada reunió, el president va retreure al vicepresident Martín Franco les declaracions que havia fet a qualque mitjà de comunicació, referents als fets que varen esdevenir quant a les davallades d'Armenta i del seu propi fill, Javier Martín, jutge de línia de Segona A, barrejant ous amb caragols i relacionant tot això al simultani ascens de Carolina Domènech a Segona B. Immediatament, el vicepresident ho va negar de manera contundent. Fins i tot, manifestà a Domènech que havia cridat a la seva dona dient que aquestes declaracions eren errades. Esmentar el nom de la seva senyora serví per tal que Domènech li estampàs a la cara que tot era un ardit i més de l'esmentat, que no va tenir cap inconvenient a dir-li que la seva dona era una mentidera si negava que ell li havia cridat. La cosa s'estava complicant i quan menys ningú s'ho esperava , Domènech, sense immutar-se ni moure's de la cadira, li va dir que des d'aquell moment estava cessat, amb totes les conseqüències, i que tal decisió ja es preocuparia de comunicar-la al president de la Federació de forma urgent. Res d'amenaçar agafant-lo del coll ni molt menys arribar al pitjor. Testimonis del que acabam de manifestar son els assistents a la reunió que com deiem al començament varen ser vuit més els dos esmentats. Versió que desmenteix rotundament el publicat per un mitjá d'informació.


Àrbitres de 3a. Divisió
Tres partits avançats al dissabte: Andratx"Ferrioler (Murillo Martínez), Ciutadella"At. Balears (Pérez Galera), Vilafranca"Ferreries (Quesada Segura). Diumenge; S.Eulàlia"U.E Poblera (Pascual Guillem), Gènova"Platges (Nadal Riera), Alaior"Constància (Puigserver Trobat), Arenal"Maonès (Ribot Riera), Campos"Manacor (Sánchjez Vallés), Pollença"Binissalem (Ropero Mir).


Alta blanc-i-blava
El migcampista Bruno Pons, la passada temporada al Binissalem, i anteriorment al Poblera i al Mallorca sub 19, acaba de comprometre's amb l'At. Balears. Motivat per obligacions laborals, no podrà realitzar el seu debut fins al mes de novembre.
Gènova"Poblera
Demà dimecres tindrà lloc la UE Poblera"Gènova (21.00), ajornat diumenge passat. Àrbitre del partit, Duarte Ramírez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.