algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Torneig Agricultura: El Mallorca complí el tràmit

Tot i que la U.E Poblera s'avançà en el marcador, els vermellons imposaren la seva major qualitat

655
El migcampista Lluís Carreras, abans de lesionar-se. | A. Sepúlveda.

U.E POBLERA 1

R. MALLORCA 3

UE POBLERA: Raúl (2), Rodri (2), Àlex (2), Gaspar (2), Tomeu (2), Aguado (3), Pérez (2), Reynés (2), Cabanillas (3), Andreu (3) i Rayó (2).
Molondro (2), Toni (2), Colom (2), Pep (2), Nofre (2), Llobera (2), Calatayud (2), David (2), Fede (2).
R.MALLORCA: César Gálvez (2), Olaizola (1), Niño (2), Marcelino (2), Carreras (1), Arpón (2), Paunovic (2), «Chichi» Soler (2), Carlos (2), Biaggini (2) i Rufete (1).
Siviero (1), M.Soler (2), Stankovic (1), Ibagaza (1), «Chupa» López (1), Dani (-), Lauren (1) i Engonga (1).
ÀRBITRE: Daza Blanco (1). Amonestà Àlex, Reynés i Fede per part dels locals i Engonga per part visitant.
GOLS:
1-0:
minut 54, Calatayud.
1-1: minut 56, Siviero.
1-2: minut 71, M.Soler
1-3: minut 71, «Chupa».

Partit de luxe per celebar el 25è aniversari del, ja històric Torneig de l'Agricultura, entre el Reial Mallorca i la U.E. Poblera.

Més de 1.500 persones s'atracaren al Municipal per tal de presenciar les evolucions de tot un campió de la Supercopa com és el Mallorca. L'expectació era màxima abans de començar el partit i, tot no esser tan vistós com s'havia esperat, el cert és que l'enfrontament ni molt menys va decebre. la primera part es va caracteritzar per un domini altern del joc. La pilota passava d'un a altre costat sense que cap dels dos conjunts no es pogués fer amb el control del joc. El Poblera, molt disciplinat en defensa, aguantava perfectament les escomeses del Reial Mallorca que va evidenciar a certs moments d'aquest primer període una manca important de cohesió a les seves línies.
I és que el tècnic argentí Héctor Cúper va voler fer servir aquest amistós per tal de provar diferents jugadors dels anomenats no habituals a l'onze titular vermelló. Els Carlos, Arpón, Rufete i companyia varen mostrar falta de ritme i les oportunitats dels palmesans no acabvaren d'arribar. Ben al contrari, el que pogué avançar-se al marcador va ser la U.E Poblera, que al minut 43 va veure com se li anul·lava un gol a Cabanillas per presumpta falta a Olaizola. Així les coses, el primer període finalitzà amb empat a zero al marcador.
Els segons 45 minuts, i ja amb molts dels titulars de Cúper al camp, el Mallorca es va fer amb el control total del mig del camp i va començar a crear oportunitats. Tot i que foren els locals els que s'avançaren al 54 mitjançant Calatayud. Dos minuts els durà l'alegria als poblers. Siviero feia l'empat i a partir d'aquí els vermellons dominaren amb claredat arribant una i altra vegada a la porteria blaugrana.

El públic assistent al Municipal va poder gaudir d'una segona part força entretinguda i amb quatre gols, dels quals destacà l'aconseguit per Miquel Soler.

Cal ressenyar que el davanter argentí Ariel «Chupa» López es va estrenar com a golejador amb la samarreta vermella.

Carreras  
La nota negativa de la jornada va ser la lesió, a la primera part del partit d'ahir, del català del Reial Mallorca Lluís Carreras. El migcampista vermelló va rebre una entrada d'un rival que li ocasionà una contusió a la tíbia d'una de les seves cames. A falta de saber el resultats de les proves que li practicaran avui mateix, el cap dels serveis metges del Reial Mallorca, Joan Roig, declarà que el jugador podria estar a punt per al partit contra l'Espanyol, que es jugarà diumenge dia 13, tot i que «li vendrà bastant just».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.