muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Manacor i Pollença s'enfronten demà al plat fort de la segona jornada

Sporting-Vilafranca, partit destacat d'avui

Entre avui i demà es jugarà la segona jornada del campionat de Lliga a Tercera Divisió.
Una segona jornada que tindrà com a màxim atractius el «derbi zonal» entre el Platges de Calvià i l'Andratx i l'encontre a Na Capellera entre el Manacor i el Pollença, segon i primer respectivament a la classificació. Així serà demà.
Abans, i com a aperitiu, quatre partits avançats, entre els quals destaca l'Sporting Maonès-Vilafranca, dos dels teòrics aspirants al títol d'enguany.
També avui a terres menorquines, Ferreries i Campos mesuraran les seves forces a un dels partits teòricament més igualats de la jornada.
A Palma, i també avançats a la jornada de diumenge, es disputaran l'Atlètic Balears-Alaior i Ferrioler-At. Citadella. A tots dos partits els locals surten com a clars favorits, condició que hauran de demostrar després al terreny de joc.
L'Atlètic Balears voldrà continuar una ratxa que es va iniciar ja a la pretemporada i que ha posat de manifest que el seu favoritisme cara a assolir el títol de Lliga, tot i que encara és molt pres, és per ara força justificat, en part perquè el tècnic blanc-i-blau, Miquel Crespí, que podrà comptar amb tots els seus efectius, ha conjuntat ràpidament un equip amb moltes cares noves, a la vegada que ha trobat en Anselmo, Loren i companyia substituts eficaços a les baixes produïdes al si del conjunt de la Via Cintura.
Quant a la resta de la jornada, Binissalem i Constància rebran el Soledat, nou a la categoria, i l'Arenal respectivament. La jornada es tancarà dijous amb l'ajornat Poblera-Gènova.

Favorits

Això només acaba de començar però els «grans» del futbol balear ja comencen a cercar posicions al capdavant de la classificació, conscients que la Lliga és molt llarga, per una part, però també que el fet de quedar despenjats a l'inici és un llast del qual costa molt alliberar-se. De moment, Atlètic Balears, Manacor, Poblera i Ferrioler han comencçat d'allò més bé, amb triomfs clars i a domicili, com han de començar els aspirants a qualsevol títol. Vilafranca, Campos i Sporting Maonès per la seva banda, cercaran en aquesta segona jornada la seva primera victòria a la LLiga per tal de no despenjar-se de bon començament. I és que començar bé té els seus avantatges.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.