nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Històric derbi a Can Mayol entre Port de Sóller i Sóller

S'enfrontaran avui per primera vegada

La segona jornada de Lliga de Regional Preferent presenta un partit que destaca per damunt de la resta per la seva transcendència històrica i de rivalitat.

El terreny de joc de Can Mayol viurà avui vespre a partir de les 20.30 hores, per primera vegada en la història i en competició oficial a la mateixa categoria, un apassionant derbi entre el Port de Sóller i el Sóller, amb els primers com a locals.

Però al marge d'aquest apassionant partit, s'ha de destacar també l'ajornament de l'encontre que havien de disputar el CE Ferrioler i l'Alaró en el terreny de joc de Son Ferriol, perquè encara no s'ha acabat d'instal·lar l'herba artificial que ha de cobrir el terreny.

Finalment s'ha de fer esment també al conjunt de La Unió, que té al davant la possibilitat d'obrir una petita diferència respecte del Son Roca, que actualment comparteix el lideratge de la classificació, ja que aquest darrer serà l'equip de futbol que té designat la jornada de descans pel fet de ser nombre senar d'equips en la categoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.